KOBRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Geliyoo Mühendis arkadaşlardan bir tanesi aslında geliyoo.com sitesinin hikayesi ilk r10.net de 2014 de başlıyor.Komik olan şu 2014 de ki konuya ilgi nerede ise hiç olmuyor.Bazı webmaster arkadaşlar site sahipleri için hayatları boyunca kazanamayacakları backlinki iki günde aldılar ve adsense kazancı da çabası diyor ama aslında site sahipleri çok şey kaybettiler.Biraz analiz yeteneği olan bir kişi ibrenin akşam sekizden sonra tersine döndüğünü fark eder zaten.Bu olaydan önce destek alma şansları ufak bir ıhtimal de olsa vardı ama artık yok.Devletin çok ciddi düşündüğü bir projeyi insanların alay konusu haline getirmenin bedeli umarım bu iki genç mühendis arkadaşımıza çıkarılmaz.Çünkü aslında bu iki mühendis arkadaş bu çatı altında olan herkesin yaptığını yapıyorlar.Bir web siteleri var ve o site ile ilgili hayal kuruyorlar.Bunu hanginiz yapmıyorsunuz ? Google de bugüne kadar Türkiyenin en büyük haber film müzik dizi belgesel sitesi diye title kullanan yüzlerce site gördük ve görmeyede devam edeceğiz.Sahi o sitelerden hangisi gerçekten Türkiyenin en büyük web sitesi ? Webmasterlık bir hayale inanmakla başlar...
Değerli hocalarım sizlerden web bilgimi genişletecek ufkumu açacak bilgiler aldığım için çok mutluyum.Bana müsade sabah zorlu bir finans tablosu beni bekliyor.Trump geliyor son 48 saat

İyi forumlar iyi geceler hocalarım.
Sanırım siz beni anlamadınız. İnsanların hayal kurmasına herhangi bir lafım yok. 15$ fiyat etiketine sahip, yarım yamalak çeviri ve çalışma stiline sahip sözde arama motorunu yerli ve milli diyerek insanlar ile alay ettiler resmen. Benim ve benim gibi diğer yüz binlerin tepki gösterdiği nokta burası.