KOBRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Az önce Ankara da bulunan hem iktidar hem muhalefet partisi üyesi bir iki değerli insan ile görüştüm.
Özet geçeyim.
İki mühendis açıyor siteyi ve Sayın Erdoğan'a site üzerinden açtıkları sub domain ile açık mektup yazıyor.Mektup da bu arama motoru için sözde harcadıkları maddi manevi çabadan bahsediliyor.Bunun üzerine bir haber ajansı muhabiri bir bürokrata arama motoru böylemi olacak diyor.Bürokrat ise böyle olması gerekir diyor ama aslında "yerli arama motorunu kasıt ediyor"muhabir de bürokratın böyle olması gerekir cümlesinden yola çıkarak yerli arama motoru yapıldı diye çalıştığı haber ajansına haber geçiyor.Haber ajansı da diğer haber ajanslarına haberi servis ediyor.

Olayın aslı ne arama motoru yerli ne de devletin ürettiği veya finanse ettiği bir arama motoru değil.

Haber ajansının da muhabirin de arama motorunu yapan iki mühendisin isimleri de bende saklı kalsın zaten bugün öğreneceksiniz.
Muhabirin ya da bürokratların isimlerini gizli tutmanızı anlayabilirim ancak mühendislerin adını saklayamazsınız çünkü kimlikleri zaten belli. Kendi sözde arama motorları üzerinden Cumhurbaşkanına açık mektup yazmışlıkları var. Ayrıca şu scripti kullandıklarını duydum ki bana göre de öyle geliyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:24:16 -->-> Daha önceki mesaj 02:21:06 --

erroy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 milyon TL harcanmış diyor ne içmiş l a n bunlar.
Ayran aslşdöaşsld