Merhaba Arkadaşlar;
Günler sonra arkadaştan site yedeklerimi alabildim.
Telif hakkı içerik dediği olay temafabrika.com'dan almış olduğum youtube api sitemine sahip WordPress Video Teması v2 temasını kullandığım fullvideolar . com sitesinden kaynaklandığını düşünüyorum.
Acaba youtube içerikerini sitenizde paylaşmak telif hakkı yaratır mı?
Zaten youtube bunu iframe kodunu kendi üreterek içeriklerini yayınlamamıza izin veriyor.
Peki bu beyazhosting bu içerikleri neden telif hakkına sahip içerik diyerek hesabımı fes etti.
Tabi cevap belli?
Sınırsız hosting, 5 site barındırma hakkı için ödediğimiz para az geldi.
Baktı siteler fazla alan kaplıyor hooop askıya al ve kapat.
Mesela wordpress kullanıyorsanız ve bot kuracaksınız, kullanamazsınız çünkü o da yasak. Dedim eklenti şeklinde otomatik içerik üreten, işlem yapan eklentiler var dedim. Oda yasak.
Beyazhosting'te az yer kaplayan html siteleri barındıracan sanırım.
Kendinizi riske atmaya değmez. Adam tek başına ve destek mesajlarına yetişemiyor.
12.01.2017 tarihindeki destek mesajıma burada yer alan konuyu açtıktan sonra 17.01.2017 tarihinde cevap alabildim.
İki adet telefon numarası var arıyorsun ne açan var nede geri dönen. Telefonlar boş boş çalıyor. 0312 979 7647 ve 0850 532 1624
çok basit html kodlu siteler barındıracaksanız beyazhosting firmasını tavsiye ederim. Onun haricinde aman aman uzak durun.
beyaz hosting sitesine baktığım kadarıyla o paket 69 tl.
hocam afedersiniz de cpu ram limitli paylaşımlı hostingden ne bekliyorsunuz. insanımızdaki 3 kuruşa 5 köfte beklentisi ne zaman sona erecek acaba