Thunderbolt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Medya ortaklığı ajanslara -medya işleri ile uğraşan kişilere -ünlü olan kişilerin danışmanları -menajarleri vb. kişilere verilmektedir. 2015 sonunda bu medya ortaklığı hesabı bende mevcutdu ancak 1 süre sonra hesabımdan kaldırıldı fb bazı güncellermeler yaparak

bu özelliklerden birine sahip iseniz kendiniz başvuru yaparak şansınızı deneyebilirsiniz.

https://www.facebook.com/help/contact/684900248286423

medya ortaklığı başvurunuz kabul olursa hesabınız özel 1 konuma gelir örneğin ;

1-canlı destek alırsınız anında beklemeden
2-sayfa onaylatma işlemlerinizi yapabilirsiniz-
3-sayfalar ile sorunlar
4-profil ile ilgili sorunlar-
5-reklam ile sorunlar gibi

1 çok sorunu normal 1 facebook kullanıcısı gibi değil direk canlı 1 facebook yöneticisi ile birebir canlı destek ve sohbet halinde olursunuz.

benim dönemimde türk yöneticisi yokdu yada bana denk gelmedi . ana dilde ingilizce ve rusca bildiğim için iletişim sıkıntım hiç olmamıştı .

o dönemde 4 tane kendime ait sayfamı onaylatmıştım kısa süre içinde .bu bana kar kaldı. 2 tane onaylı sayfamı r10 sayfa satışı bölümünde satışını yaptım ve halen diğer 2 onaylı sayfalarım halen duruyor.

bunları anlatmamım sebebi medya ortaklığı başvurunuz kabul olursa dediğim gibi hesabınız özel 1 hesap haline gelir ve bunun nimetlerinden faydalanırsınız.

hali hazırda medya ortaklığı eklenmiş hesap sahibi olanların hesap devri yapacaklarını zannetmiyorum .yaparlar ise büyük 1 mevla isterler sizden.bunuda ayrica belirteyim

iyi forumlar
Kaç gunde cevap geliyor hocam