Hocam O Şekilde Uğraşacaginiza Aradaki Mesafe Ne Kadar İse Ölçün O Kadar uzunlukta Hortum Temin Edin Hatirladigim Kadari ile En uzunu 5 Metre oluyordu 5 Metreden Fazla ise 2 yada 3 Metrelik Bir Tane Daha Alarak Birbirine Ekleyebilirsiniz ( Ekleme Aparatida Almaniz Lazim Ufak Bir Parça ) Toplamda Size 50 - 60 TL lik bir masraf çıkartır ama en azindan kafaniz rahat olur Hortumuda Çamaşır Yıkayacağınız zaman Takarsınız boşta Duracagi Zaman Söker Manikanin Arkasına Birakirsiniz Bence Kova İle su Taşimaktan Daha Kolay Olur
arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Hocam güzel bir fikir, sonuçta 24 saat çalıştıracak değiliz ya makineyi. işim olduğu zaman hortumu takarım ve işim bitince tekrar çıkartırım çok güzel fikir.
hocam sanırım bu hortumlar standart oluyor. şöyle bir hortum işe yararmı?
http://urun.n11.com/tahliye-ve-temiz...tumu-P19383556
peki gider kısmını ne yapabiliriz? yani makinenin arkasında bir de gider hortumu var yani kirli suyun dışarı akıtılması, onu nasıl yapabiliriz? makineyi çalıştırdığımda büyük bir kovayı makinenin yanında bulundursam onun içine doldursa olurmu acaba?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:36:33 -->-> Daha önceki mesaj 18:23:48 --
banyo suyu ısınana kadar akan soguk suları anneler şişe ve kovalara doldurup balkon yıkıyor. Artanını da camasır makınesine eklıyor ve boylelıkle makine daha az su çekiyor.
ama başlı basına tasıma su mantıksız gibi.
hocam yani teknik olarak mümkün diyorsunuz. eğer şu hortum fikri iyi olmazsa bu taşıma su metodunu yapmak zorundayım