OnurTürk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
allah aşkına konuyu nerelere çektiniz,

ben sadece burası için yazdım size, bende biliyorum ip ile kasıp kasmamanın bir alakası olmadığını.

abi farketmez bakın size anlatamıyorum bir türlü, ezbere iş yapıyorsunuz hala, değil adült esc falan isterse illegal film barındıran dahi olsa ve google bu siteyi yayından kaldırsa diğerlerini bağlamaz,hiçbirşey olmaz yani merak etmeyin.çok yaptım ben bunu hala yapıyorum.hatta özellikle oraları tercih ediyorum öyle açıklamış olayım size.

hala aynı şeyi söylüyorsunuz.
Sizin yaptığınız şey yanlış gibi bir laf benim cümlem değil ama. siz yanlış biliyorsunuz derseniz orda durmanız gerek.

Siz olaya googlenin siteyi yayından kaldırdığında Ip deki siteler etkilenecek olarak bakıyorsanız zaten bu daha da yanlış.

bu konu çok uzun bir konu. IP deki bir site illegal bir site ise o IP deki diğer siteler tabi ki etkilenecektir.

Özetleyelim. Sizin yönteminize ben hiç bir yorum yapmıyorum. Siz o şekilde başarı sağlıyorsunuzdur. Ancak SEO hosting, farklı IP ler vs durumuna yanlış demeyeceksiniz o halde.

Zira bu bir sektördür, tüm dünyada milyonlarca kişinin özellikle tercih ettiği bir hosting türüdür seo hosting. Buna kalkıpta ben yapmıyorum sizin yaptığınız yanlış diyemezsiniz.

O halde herkez tüm sitelerini illegal sitelerin bulunduğu hostinglere alsın. Yok böyle bir durum.

Daha fazla uzatmamak adına sizin fikriniz ve yönteminiz olarak saygı duyup kapatıyorum konuyu.