webtasarimcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenin hızı ya da performansı IP ye mi bağlı ? hiç alakası olmayan şeyler söyledikleriniz.

Kesin görüş tecrübemiz ile sabit ve Türkiyede hatta dünyada olan bir sektördür SEO hosting.

Bizim fikrimiz bizi bağlar ise alıntılayarak cevap vermenize gerek yok. Sizde kendi fikrinizi başına "bence" tagı ekleyerek bildirirseniz yeterli olacak.

Ayrıca 2006 yılından bu yana web tasarım, seo ve 2016 yılından bu yana da hosting firması olarak ilerletmekteyiz.

sizin şu söyledikleriniz sadece r10daki 700+ seo hosting müşterimizin de hatalı iş yaptığı anlamına geliyor.

bence tecrübeniz farklı olabilir seo tecrübe ile de bağdaştırılabilir. Saygı duyarım zira bizim de tecrübe ettiğimiz ancak sözüm ona kuralına uymayan bir çok yöntem var. Ancak siz bizim ifademize yanlış biliyorsunuz diyemezsiniz. Zira yanlış olan yaklaşımınız

İlave olarak

Eğer IP de 1 milyon site olsa ve sunucu bu siteleri kaldırsa sorun olmaz diyorsanız o halde +18 adült, esc ort gibi siteler içerisine atın sitenizi bakalım neler olacak.
allah aşkına konuyu nerelere çektiniz,

Alıntı
Önemli olan farklı Class Ip den ziyade ilgili IP lerde kaç adet site var. Dşünün ki 50 farklı IP niz var ancak her IP de yüzlerce site.
o zaman bir çok risk ile yine karşı karşıyasınız. Spam, diğer sitelerden etkilenme gibi.
ben sadece burası için yazdım size, bende biliyorum ip ile kasıp kasmamanın bir alakası olmadığını.

abi farketmez bakın size anlatamıyorum bir türlü, ezbere iş yapıyorsunuz hala, değil adült esc falan isterse illegal film barındıran dahi olsa ve google bu siteyi yayından kaldırsa diğerlerini bağlamaz,hiçbirşey olmaz yani merak etmeyin.çok yaptım ben bunu hala yapıyorum.hatta özellikle oraları tercih ediyorum öyle açıklamış olayım size.

hala aynı şeyi söylüyorsunuz.