Merhaba arkadaşlar,
bazı problemler nedeniyle hafta sonu da çalışmak zorundayım. İş arıyorum ilgilenecek arkadaşlar pm ile iletişim bilgilerimi alabilir. Çevresindeki arkadaşlara duyurup aracı olanlara da şimdiden teşekkür ediyorum.
Çalışabileceğim yerler; Özelliklerim;- Sistem/network uzmanıyım (Bilge adam akademisi üstün başarı sertifikası)
- C#, html, css, .NET MVC, sql, visual basic yazılım dillerinde uzmanım.
- Elektronik konularda pic programlama/arduino orta seviye bilgiliyim.
- Mekanik konularda uzman sayılırım.
- Solidworks 3d çizim programı biliyorum.
- Webtasarım üzerine bazı çalışmalarım oldu
Gerçekleştirdiğim bazı projeler;- C# diliyle firmaya özel yazılım (muhasebe,stok takip,tasarım,üretim,bakım,proje yönetimi,satınalma vb) Adan zye özel bir ERP programı yazdım ve halen geliştiriyorum (hafta içi)
- Dikey/yatay eksenli rüzgar türbini yaptım. Tüm demir doğrama, motor, çelik konstrüksiyonunu kendim hazırladım, montajını yaptım
- Güneş takip sistemi, elektronik kartını yaptım çelik konstrüksiyonunu hazırladım
- Visual basic dili ile barkod okuyuculu satınalma programı yazdım
Yapabileceğim işler;- Öncelikli olarak tabiki uzman olduğum bilgisayar/sistem/network veya yazılım geliştirme işini yapmak isterim.
- Bunların dışında, demirdoğrama, profil kesme, kaynak, delik delme vb. mekanik işleride kendim için uzun süredir yapmaktayım.
- KORG PA900 profesyonel orga sahibim. Cafeterya, lokanta vb. yerlerde canlı müzik / fon müziği gibi işler yapabilirim.