Satılık, elektrikli 3 tekerlek araba.
Çok ilgi çekmektedir. 3 teker olması hemen akla devrilme olasılığını getirmekte ama, zaten üretici herşeyi düşünmüş. Devrilme tehlikesi yoktur.
Tabi normal arabalar bile gereksiz hız ve manevralarda bile devrilirken bunuda hatalı kullanırsanız her arabada olduğu gibi buda devrilebilir.
Ben bu aracı kızı okula götürüp getirmek için almıştım. Okul zaten çok yakın, 1.2 km. Günde max 5km yol yapmaktayım.
İçine rahatlıkla 2.5 kişi sığabilmektedir, tabi normal ölçülede. Ben hanım ve 8 yaşında kızım sığabiliyoruz.
Aracı aldıktan sonra baya bir masraf yaptım, teyp taktım, İçersini ledler yardımı ile ışıklanırdım, Xenon Led far taktım çok faydası oluyor geceyi gündüze ceviriyor. Üst bölümü açtırdım 2 adet şeffaf cam taktırdım. Arka üst tarafa Spoyler taktırdım, en önemlisi araçı boyatarak siyah şerit çektirdim, çamlara one way denilen desen baskılı folyo ile kaplattım, folyo tasarımı bana aittir. Ve bir kaç kendi tasarımım sticker. Şu anda görsel olarak böyle bir araç yok. Alan beğenmediği takdirde stickerları çıkartabilir zaten çok basit. Camlara ısı yalıtımı yapılmıştır.
Çok dikkat çekiyor, her daim başında 4 5 kişi birikiyor. Sorular vs.
5 adet jel akü ile çalışmaktadır.
8 saatte full şarj olmaktadır.
Menzili düz yolda 50 km dir. (yol durumuna göre artabililr azabilir)
Hızı fabrika çıkışı çocuk kilitli 46 km
Ben çocuk kilitini kaldırttım 54-56 km yapmaktadır.
8 saatte 1.25

elektrik harcamaktadır.
Yokuşları gayet rahat çıkmaktadır. Yokuş çıkacaksanız, el feeni gibi bir kolu var onu çekiyorsunuz, torku arttırıyor. Yokuşu çıktıktan sonra kolu indiriyorsunuz yola devam.
Araç şuanda 440km dedir.
Facebook ta bir grubumuzda mevcut, tüm aklınıza takılan sorulara kullananlardan birebir cevap bulabilirsiniz.
Face Grubumuzun ismi (Grande 5000 ve 7000 Kullananlar)
Şuanda fabrika çıkış fiyatı 13.010 tl dir.
Ayrıca Pkalası ve ruhsatı çıkmış tır.
Plaka ve Ruhsat çıkmadan evvel 11.000

veren olmuştu.
Ben yinede 11.000

ye vermeyi planlıyorum.
Sizlerinde tekliflerini almak istiyorum.
Satmamın sebebi artık sıkıldık, günde 5km çok az mesafe, koca gün yatıyor.
O bakımdan satlamayı düşünüyorum.
Çok EKONOMİK araçtır. Kalabalık şehirlerde çok kullanışlıdır.
Araba ehliyeti ile kullanabilrisiniz.