reklam verenler 1-2 kelimeye reklam vermezler, muadili onlarca kelimeye reklam verir.. senin gördüğün tbm oranı da spesifik bazı kelimelerin oranı olabilir.. 10-20 aranmanın olduğu bir alandan bişi beklemek yanlış olur bence...
ek olarak ben seni anlamadım. sen adwords reklam verip adsenseden kazanmayı mı düşünüyorsun 2 sitenin reklam verdiği bir alanda ?
Hocam ben adsenseyi bilmiyorum ki parasını kazanayım. Kendısı bu kelimelerde sitesine seo hizmeti vermemi istedi bende hayır dedim. Reklam vermesini önerdim bende. Kafasına yattı ama reklamı sen ayarla ben parasını verım dedi. Şimdi müşteri benden aylık ne kadar reklama para gider diye tahmini bir fiyat bekliyor. Bende bu fiyatları görünce şok oldum

Olayın aslı bu işte.
Şunuda eklemem gerekir mi bilmiyorum ama aslında bundan 5 yıl önce oyun hileleri üzerine olan siteme bir arkadaşım adsense hesabı ile reklam koymuştuk. günlük 1k hiti olan sitenin adsense gelirinin aylık 60 lira olduğunu görünce o günden sonra adsenseyi hayatıma sokmadım

Belki o zaman yanlış bi şey yapmış olabilirizde ama doğrusu bu güne kadar adsenseyi hiç sevmedim. Söz konusu ne zaman adsense'den para kazanmak olsa kendimi daha site ortadan yokken bile boşa kürek çekiyormuş gibi hissediyorum.