ne biçim konuşuyorsun sen yahu !
Sattığın hatlar lifecell kardeşim ! lifecell sitesinden kontör yüklemek istediğimde hat müsait değil bu işlem için diyor dalgamı geçiyorsun sen benimle !
Çalışmayan hattın 50 tane fotoğrafını attım sana onları neden yayınlamıyorsun ?
Hakkında ************** konusu acıp gerekli yazışmaları paylaşacağım
Birde demiş ki neden bana whatsapp yazmadın

beni mağdur eden sensin ! cevap verecek geri dönüş yapacak sensin ! Ayıp yahu 60 TL için yakışı kalır hareketmi bu
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:14:25 -->-> Daha önceki mesaj 19:13:13 --
bak bakalım burada ne yazıyor ? Kievde yaşıyorsun sözde ingilizce bilmiyormusun :? Bu hat için ödeme yapmak mümkün değildir diyor ! Hatlar çalışıyor olsa kontor yükleyebilirim değil mi ?
Yaptığın terbiyesizliği düzelt ben hakkında şikayet konusu açacağım bu ettiğin hakaretleride ödeyeceksin !
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:15:52 -->-> Daha önceki mesaj 19:14:25 --
Ayrıca konuya bir önceki yazdığım mesajıda görüp onada cevap vermediniz ! Mağdur eden sizsiniz ! dönüş yapacağım diyen sizsiniz !
Ayrıca aradan 2 hafta geçiyor neredeyse ! 2 haftada cevap vermeyen adamımı bekleyeceğim ben yahu ? 60 lira için yazık günah sizin gibi insanlara hadsiz adam !