Fiyat 4500'den 3500 TL'ye çekilmiştir.
Satış için son gün çarşamba günüdür. O zamana kadar ciddi bir teklif gelmezse kendim projeye devam edeceğim.
Site adresi: Özel mesaj ile ciddi alıcılara iletilecektir.
Site için istenen fiyat: 3500 TL
Sitenin aylık getirisi: 50 TL
Sitenin açılış tarihi:2013
Kategori, sitenin içeriği nedir: Eğitim Haberleri
Günlük hit sayısı: 2500 Civarı
Ziyaretçi kaynağı: %70 Google, %10 Direk, %10 Yandex %10 diğer
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4 Yaş
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:Tüm içeriğiyle satılıktır.
Hosting dahil midir: 1 Ay kadar müsade edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı:Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı:Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı:-
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:Yok.
Siteyle ilgili açıklama yapacak olursam;
- Bu site benim 4 yıldır yüzlerce orjinal içeriği girerek emek verdiğim sitedir. İçerisinde bazı içerikler var ki günlerce haftalarca uğraşılarak ortaya çıkarılmış, bir çok dersanede, okulda hocalar tarafından tavsiye edilen içeriklerdir.
- Sitenin gelir durumu kullanılan temayla alakalı ben maddi olarak fazla üstüne düşmediğim için reklam yerleşimini çok dikkate almadım. Daha önceki temada aylık geliri 300 TL'lere kadar yükselmişti.
- Sitede yayınlanmış 530 Adet özgün yazı vardır. Bu yazıların tamamı el emeği göz nurudur.
- Facebook sayfasının 24.000 Beğenisi vardır ve paylaşılan tüm içerikler çok sayıda gösterim almaktadır. Boş bir sayfa değildir. Tüm üyeleri organik olarak facebook reklamlarıyla kazanılmıştır. Facebook reklamlarına harcadığım tutar 2000 TL'nin üzerindedir.
- Sitede mobil uyumlu tema vardır.
Siteyi satma sebebim iş yoğunluğum dolayısıyla ilgilenemiyorum. Sitenin içeriğine, kalitesine, ismine herşeyiyle güveniyorum. Fazla detay girememiş olabilirim, merak ettiğiniz konuları özel mesaj yoluyla sorabilirsiniz.
Ekleme: Facebook sayfası şu an 25.300 Beğeniye ulaşmıştır. Paylaşılan gönderiler çok aktif şekilde gösterim almaktadır. Zaman zaman bu sayı 10.000'e kadar çıkmaktadır.
İlginize Teşekkürler.