Konu ile ilgilenen arkadaşlar için, tamamen kendi yorumlarımı içeren bir mesaj olduğunu belirtmek isterim. Yorumlarımın asla bir kesinliği yoktur. Sadece özel mesajlardan ve satıcı arkadaşın sergilediği tavır sonucunda "kendi yorumlarımdır"
Kesin olanlar ise;
1- Android uygulama yok (Yapım aşamasında olduğu iddia ediliyor.)
2- IOS uygulama yok (Yapım aşamasında olduğu iddia ediliyor.)
3- Lisans ile ilgili bir kanıt yok
4- Lisans kanıtı diye gönderilen admin panel ekran görüntüsü 05/01/2017 de alınmış bir ekran görüntüsü
5- Sitede kurulu olan yazılım, demo olarak verilen yazılımın bir hayli eski bir versiyonudur güncel değildir.
6- Domain sahibi, konu sahibi ve paranın yatırılması istenen hesabın sahibi farklı farklı kişilerdir.
Yorumlarım;
Satıcı arkadaş bu site ile ilgili yeterli bilgiye sahip değil. Bir arkadaşının ya da art niyetli bir satış konusu. Özel mesajla paylaşılması talep edilen domain dahi bilgisi bir ekran görüntüsü ile gönderildi. Güzelnet sitesinin panelinden. Satıcı konuyu açarken yanlış eksik ve art niyetli bir konu oluşturmuş, tutarsız yanıtlar sebebiyle konuyu açan hesabı birden fazla kişi kullanıyor olabilir düşüncesindeyim. Çok uzun uğraşlar ve uzun ve maddeler halindeki bir özel mesajdan uzunca bir süre sonra uygulamaların yapım aşamasında olduğunu ve daha öncede belirttiğim gibi lisans kanıtı olarak da 11 gün önce alınmış bir ekran görüntüsü paylaşıldı. Daha da uzun yazarak konuyu boğmak istemiyorum.
Uzun lafın kısası, tamamen kendi yorumum olarak satıcı hakkında yoruma girmeden sadece konu üzerinden değerlendirmek istiyorum ve konunun güvenli olmadığını, art niyetli olabileceğini, satın almak isteyen diğer arkadaşlarımında öncelikle güven olayını aşmalarını önermekteyim.
Kesinlikle şahsi yorumlarımdır. Kesinliği yoktur.
İyi çalışmalar, başarılar...
Bu sitenin ilk sahibiyim, kanıt için domainin whois'ine bakabilirsiniz.
Yazılımı aldığım şirket inanılmaz bir şekilde yazılımlarını koruyorlar. Yazılımı bir kere alıp başka siteye kurmayı bırakın, dosyaları indirimezsiniz. Bu şirketin yazılımını korumaya yönelik politikasıdır. Peki sistem nasıl işliyor?
http://clients.websplosion.com/ burada ki mail adresi ve şifre ile giriş yapıyorsunuz. Buradan destek talebi açarak tüm işlemlerinizi buradan hallediyorsunuz. Faturası bende var ama mailim de öyle codecanyon ya da themeforestte gibi sistem yok.
1- Android uygulama yok (Yapım aşamasında olduğu iddia ediliyor.)
Google Play Store hesabınız olması gerekiyor. Destek talebinden ticket açıyosunuz, işlemleri hallediyorlar.
2- IOS uygulama yok (Yapım aşamasında olduğu iddia ediliyor.)
Aynı şekilde İos Uygulaması için Apple Store'dan hesabınız olması gerekir. Yine aynı şekilde destek talebi ile hazır ediliyor ya da talimatları uygluyorsunuz.
3- Lisans ile ilgili bir kanıt yok
Mail adresim de var ve hala silmedim. Satın alan arkadaşa gönderebilirim.
4- Lisans kanıtı diye gönderilen admin panel ekran görüntüsü 05/01/2017 de alınmış bir ekran görüntüsü
-
5- Sitede kurulu olan yazılım, demo olarak verilen yazılımın bir hayli eski bir versiyonudur güncel değildir.
En son değiştirilen kaç dosya varsa onun dosyasını indirip, ftp den güncelliyorsunuz. Şuan ki site en son sürümde sadece panelden ben aktif etmemiştim.
6- Domain sahibi, konu sahibi ve paranın yatırılması istenen hesabın sahibi farklı farklı kişilerdir.
Domain normalde benim üzerimde değil, ama bilgilerinde benim ismim yazıyor. Satın alan arkadaş lütfen değiştirsin whois bilgilerini.
Bu sitenin lisansı zaten 250 dolar, yani fiyatının 300TL'ye satılmasını da tuhaf buldum. Tabi bu konu beni ilgilendirmez ben alacak arkadaşa sadece şunun garantisini verebilirim:
http://clients.websplosion.com/ eğer buranın giriş bilgileri, domain ve hosting elinizdeyse hiç kimse sizin hakkınızı elde edemez. Bu chameleon şirketinin lisansını korumaya yönelik bir uygulamasıdır. Hayırlı satışlar
Bol kazançlı günler..