AVKAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, sitemin içerik anlamında birçok formları bulunmakta. Ancak formlar javascript olduğu için görüntülenemiyor. Bu formları amp sayfalarda nasıl gösterebilirim ?
Merhaba,

Javascript ile ilgili dökümanlar da bu konu henüz tam olarak anlatılmıyor. Ancak geliştirilme aşamasında diye bir yazı okumuştum. Javascript yavaşlatacağı için belki de bu şekilde kalabilir.

Form olarak bir çalışma örneği ve kafanızdaki sorulara cevap olması için aşağıdaki adrese göz atmanızı rica ederim.

https://ampbyexample.com/components/amp-form/

Biraz önce en son javascript ile güncellemelerine baktığımda kötü performans sağladığı için amp ile entegrasyonu şu an test edilmektedir diye belirtmişler.

Faydalı olmuştur umarım.

Kolay Gelsin.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:25:08 -->-> Daha önceki mesaj 17:21:16 --

Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Verdiğin bilgiler için sagol fakat ben halen bunun daha yaygınlaşmadığını ve bunun için bir çok eklenti pazarıda oluşacağından eminim, sadece mobil için değil normal desktop içinde kullanılacak devir ekonomi ve hız ise mecburen bu yönde gelişecek. Fakat tek bir sitenin insiyatifine bırakmaz google vede bakmaz https://www.ampproject.org/tr/docs/get_started/create burası örneğin eklentiler hep burdan js dosyasını çekiyor e nereye kadar ha bu site google'ninse bilemem

Sonrasında ise sitemize amp yapsak bile mobil yönlendirme kısmını ampa yönlendirmek lazım bunu sağlayan eklenti var mı? yok olsada ne kadar sağlıklı? bilindik en gelişmiş cache eklentilerini buna göre optimize etmek lazım. Çok dertli iş vesselam.

Wp harici optimize yapıyomusun skype gönderebilirsen bu konuda görüşmek isterim kolay gelsin.
Merhaba,

aslında haklısınız. bir proje ve google en büyük destekçisi. Daha öncede belirttim aslında, amp tam entegre olsa bile, cache eklentileri olan çoğu kişi bu sorunu yaşıyor. Desktop için faydalı olan cache ayarı, mobil ve amp için hataya sebep olabiliyor.

Kolay Gelsin.