Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanım olmadığı için tam inceleyemedim fakat sık kullanılanlara ekledim youtube kanalınızı, eğer istediğim şeyler varsa eğitimlerde abone olup tüm videoları izleyeceğim nasip olursa. Fakat size bir soru sormak istiyorum:

Sıfırdan php script yazımını bilmesem de önüme gelen kodları algoritma mantığını bildiğim için anlayabiliyor, düzenleyebiliyorum. Benim şu an için tek ihtiyacım, yaptığım sitelere arkaplanda bir admin paneli hazırlayabilmek. Kısacası sql konusunda bilgi sahibi olmak. Eğitimleriniz bu konuda bana yardımcı olacak mı? Kendi istekliliğimi de ortaya koyarak, sizin eğitimlerinizi izledikten sonra admin paneli oluşturabilecek miyim? Bu soruma cevap verirseniz çok sevinirim. İyi günler
noventa gerçekten zamanın yokmuş çok yoğunsun hemen 2 mesaj yukarı çık ve 17 saatlik sıfırdan firma scripti videosunu gör. yada kanal playlistlerine bak.

var var herşey var merak etme...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:27:02 -->-> Daha önceki mesaj 16:26:29 --

Rosso adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Insallah yarida birakmazsin kardes guzel valla ben cok begendim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şükür şimdiye kadar hiç bişi yarım kalmadı kanalda. firma scriptini bitirdik 52 ders 17 saat rosso haberin olsun