evileye98 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dolar 3.15 iken Apple Storedan İphone SE 64 GB aldım. Fiyat hala aynı Apple Storeda. Apple telefon alacaksanız sanırım fiyatlar henüz güncel kura göre yükseltilmemiş en azından benim modelimde. Eğer tüm modellerde durum aynıysa Telefon alınır.

Ama bilgisayarda aynı şeyi diyemem(Normal PC yi kastediyorum macleri değil onların fiyatlarına göz atmadım bayadır.) bilgisayarlara ve parçalarına anında fiyat güncellemesi yapılıyor. Bende yeni bilgisayara ihtiyaç duyuyorum ama bu kurdan almam dahada yükselirse yükselsin genede almayacağım. Tercihim minimum donanım güncellemesinden yana. Notebook`umun ekranının sağ üstünde yarım santim ölü piksel var notebook kasası yıprandı geçende cd romu bozuldu kendi kendine ses çıkarıp açıp kapatıyordu internetten 24 tl ye hdd caddy aldım cd romu söküp yerine boşta duran 2.5" hdd mi caddye taktım öyle kullanıyorum.Bilgisayarı yamaya yamaya götürebildiğim son sınıra kadar götüreceğim.

Eğer Apple bilgisayar bakıyorsanız ve onlarda da fiyat iphonelardaki gibi henüz güncel kura göre yükseltilmediyse hemen alın sakın beklemeyin bence.
Bilgisayarın o kadar olumsuz etkisi yok bekletilebilir, ama telefon almaya ihtiyaç duymaya başladım şuan iphone 5 kullanıyorum model yükseltme ihtiyacı duymaya başladım bu yüzden açıkcası iphone 6-7 almayı düşünüyorum ilk fiyatlarını tam bilmediğim için şuan kurlar güncel mi değil mi kestiremiyorum.