Tekrar merhaba, sanırım yoğunluk vb. sebeplerle kafanız dalgın olduğundan anlaşılması bu kadar zor oluyor.
Evet KOCAMAN puntolarla LİSANSIN ALINMASI GEREKEN SİTENİN domain adresini vermişsiniz. Fakat SATIN ALINMIŞ OLAN LİSANSIN herhangibir ödeme, lisans no, geçerlilik, doğrulama vb bir görselini (ve/veya linkini) VERMEMİŞSİNİZ.
Daha net açıklamak gerekirse, örneğin script satışı yapan arkadaşlar codecanyon.net üzerinden satın aldıkları bir temayı eğer scriptlerinde kullandılar ise ödeme belgesi talep edildiğinde;
CODECANYON.NET Yazıp, alın işte size lisans diyemiyorlar. Satın aldıkları temanın tek alım lisansına mı yoksa satış özelliklerini de kapsayan ve Türkçemiz' e toptan alım olarak evrilebilecek olan lisans ödemesini gösteriyorlar.
Umarım açıklayıcı olmuştur. Sizin de kafanızda ne, neden, nasıl gibi soru işaretlerine faydalı olmasını dilerim. Uygulamalarını ve diğer site sorunlarınız için destek ihtiyacınız olursa, benimle iletişime geçebilrsiniz.
İyi çalışmalar, başarılar...
kardeşim sen mi anlamiyorsun beni anlatamiyorum hala çözemedim lisansini aldigimiz yeri oraya kocama bir yazi ile yazlildigini kaç kere belli etmem gerekiyor uygulamalar var yok degil biz bu siteyi alirken aldigimi şahsiyet bize buraya ticket atarak temin edebilirsiniz dedi biz ticket attik ama ingilizcemiz olmadigi icin anlayamadik biz bu sitede yabanciyiz çözemedik çünkü senin kafandaki soru işaretleri nasil işaretlerse hala anlayamadim ben konuda herşeyi belirttik burdada yazdik hala anlamiyorsan benim bu konuda daha fazla yazacak birşeyim olamaz alan alir almayan almaz bu kdar basittir 600 tane uyesi var dedigim gibi biz anlamiyoruz bu işten anlayan biri daha iyi para kazanaktir diyoruz sen hala biseyler sayip duruyorsun
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:33:12 -->-> Daha önceki mesaj 03:29:55 --
@Toplist99 KONUYA DAHIL ETMEK ISTIYORUM ILK SAHIBI O O BIZDEN IYI BILIYOR