öncelikle yanıt için teşekkürler, sonrasında ise, gerçekten konuda apaçık ortada olan birşey görüyorsanız aynı konuya bakmıyoruz demektir.
özellikle "lisans" konusunda kesinlikle net hiçbir gönderim yapmadınız. Bu konuda kimseyi yanlış yönlendirmeyelim.
Sonrasında konuda "apaçik" belli olan mobil uygulamalar daha ortada değil. çok basit bir senaryo ile sizin "apaçik" olarak özel mesaj ile gönderiğiniz hesap numarasına ödemenizi göndermiş olsaydım, bana "biz alırken satıcı uygulamaları vermedi böyle böyle yapacaksınız dedi, siz de öyle yapacaksınız" diyerek mi satışı gerçekleştirmiş olacaktınız.
Konuyu sizden dahi dikkatli okuduğumu, zaten yazdıklarımı okuyunca çok daha net anlayabilirsiniz.
Tüm bunlarla birlikte bu satış ile ilgili soru işaretlerini giderdiğinizde, şayet daha yüksek teklif veren olmaz ise, ben hala satın alabilirim. Sadece her ticari faaliyetimizde olduğu gibi belirsizliklerin ve soru işaretlerinin olmaması.
Eminim siz de benim ya da bizlerin yerinde olduğunuzda "sorunlarla" dolu bir alış-veriş gerçekleştirmek istemezsiniz.
Soru işaretleri giderildiğinde tekrar görüşmek üzere...
kardeşim sen mi anlamiyorsun beni anlatamiyorum hala çözemedim lisansini aldigimiz yeri oraya kocama bir yazi ile yazlildigini kaç kere belli etmem gerekiyor uygulamalar var yok degil biz bu siteyi alirken aldigimi şahsiyet bize buraya ticket atarak temin edebilirsiniz dedi biz ticket attik ama ingilizcemiz olmadigi icin anlayamadik biz bu sitede yabanciyiz çözemedik çünkü senin kafandaki soru işaretleri nasil işaretlerse hala anlayamadim ben konuda herşeyi belirttik burdada yazdik hala anlamiyorsan benim bu konuda daha fazla yazacak birşeyim olamaz alan alir almayan almaz bu kdar basittir 600 tane uyesi var dedigim gibi biz anlamiyoruz bu işten anlayan biri daha iyi para kazanaktir diyoruz sen hala biseyler sayip duruyorsun
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:33:12 -->-> Daha önceki mesaj 03:29:55 --
@Toplist99 KONUYA DAHIL ETMEK ISTIYORUM ILK SAHIBI O O BIZDEN IYI BILIYOR