Hemen ilgili sayfaya gitmek için tıklayınız
İNANILMAZ PERFORMANSLI KURUMSAL SUNUCULAR 34,99 TL'Den Başlayan Fİyatlarla
DE Serisi Sunucular Sipariş verdikten sonra otomatik olarak En geç 2 saat içerisinde aktif olmuş olucaktır.
Dipnot : Fiyatlarımız Euro Kuru Nedeniyle Arttırılmıştır. # DE-VDS-1 => Intel İ7-3930K - Intel İ7-4770K İşlemci => 1 GB DDR3 RAM => 25 GB Ent.HDD Disk => Limitsiz Aylık Trafik => 1 Gerçek İşlemci => Almanya Lokasyon => Linux / Windows İşletim Sistemleri => 1 Adet İp Aylık : 34.99 TL + KDV Sipariş Ver ----------------------------------------------------------- # DE-VDS-2 => Intel İ7-3930K - Intel İ7-4770K İşlemci => 2 GB DDR3 RAM => 50 GB Ent.HDD Disk => Limitsiz Aylık Trafik => 1 Gerçek İşlemci => Almanya Lokasyon => Linux / Windows İşletim Sistemleri => 1 Adet İp Aylık : 59.99 TL + KDV Sipariş Ver ----------------------------------------------------------- # DE-VDS-3 => Intel İ7-3930K - Intel İ7-4770K İşlemci => 3 GB DDR3 RAM => 75 GB Ent.HDD Disk => Limitsiz Aylık Trafik => 2 Gerçek İşlemci => Almanya Lokasyon => Linux / Windows İşletim Sistemleri => 1 Adet İp Aylık : 84.99 TL + KDVSipariş Ver ----------------------------------------------------------- # DE-VDS-4 => Intel İ7-3930K - Intel İ7-4770K İşlemci => 4 GB DDR3 RAM => 100 GB Ent.HDD Disk => Limitsiz Aylık Trafik => 2 Gerçek İşlemci => Almanya Lokasyon => Linux / Windows İşletim Sistemleri => 1 Adet İp Aylık : 109.99 TL + KDV Sipariş Ver ----------------------------------------------------------- # DE-VDS-5 => Intel İ7-3930K - Intel İ7-4770K İşlemci => 6 GB DDR3 RAM => 150 GB Ent.HDD Disk => Limitsiz Aylık Trafik => 3 Gerçek İşlemci => Almanya Lokasyon => Linux / Windows İşletim Sistemleri => 1 Adet İp Aylık : 134.99 TL + KDV Sipariş Ver
İNANILMAZ PERFORMANSLI CLOUD SUNUCULAR 79,99 TL'Den Başlayan Fİyatlarla CX Serisi Sunucular Sipariş verdikten sonra otomatik olarak En geç 15 dk içerisinde aktif olmuş olucaktır. DE-SSD-CX11 - Sınırsız STOK => Intel Skylake Xeon CPU - V1 İşlemci => 2 GB DDR4 RAM => NVMe - 20 GB SSD Disk => Limitsiz Aylık Trafik => 1 Gerçek İşlemci => Almanya Lokasyon => Linux / Windows İşletim Sistemleri => 1 Adet İp Aylık : 79.99 ₺ Sipariş Ver
----------------------------------------------------------- DE-SSD-CX21 - Sınırsız STOK => Intel Skylake Xeon CPU - V2 İşlemci => 4 GB DDR4 RAM => NVMe - 40 GB SSD Disk => Limitsiz Aylık Trafik => 2 Gerçek İşlemci => Almanya Lokasyon => Linux / Windows İşletim Sistemleri => 1 Adet İp Aylık : 99,99 ₺ Sipariş Ver ----------------------------------------------------------- DE-SSD-CX31 - Sınırsız STOK => Intel Skylake Xeon CPU - V2 İşlemci => 8 GB DDR4 RAM => NVMe - 80 GB SSD Disk => Limitsiz Aylık Trafik => 2 Gerçek İşlemci => Almanya Lokasyon => Linux / Windows İşletim Sistemleri => 1 Adet İp Aylık : 129,99 ₺ Sipariş Ver ----------------------------------------------------------- DE-SSD-CX41 - Sınırsız STOK => Intel Skylake Xeon CPU - V4 İşlemci => 16 GB DDR4 RAM => NVMe - 160 GB SSD Disk => Limitsiz Aylık Trafik => 4 Gerçek İşlemci => Almanya Lokasyon => Linux / Windows İşletim Sistemleri => 1 Adet İp Aylık : 189,99 ₺ Sipariş Ver ----------------------------------------------------------- DE-SSD-CX51 - Sınırsız STOK => Intel Skylake Xeon CPU - V8 İşlemci => 32 GB DDR4 RAM => NVMe - 240 GB SSD Disk => Limitsiz Aylık Trafik => 8 Gerçek İşlemci => Almanya Lokasyon => Linux / Windows İşletim Sistemleri => 1 Adet İp Aylık : 299,99 ₺ Sipariş Ver
Kurulabilir İşletim Sistemleri: Windows İşletim Sistemleri ,CentOS ,Debian ,Ubuntu ,FreeBSD , OpenSUSE Ayda 1 defaya mahsus yeniden kurulum imkanı & VMware ESXI ile sanallaştırma. Bilgilendirmeler: Sunucu işlevinden müşteri sorumludur. Yedekleme işlemlerinden müşteri sorumludur. Sunucu hizmetlerinde kesinlikle iade söz konusu değildir. ( Almanya Lokasyon Paketlerimizde *****,ve benzeri engeller bulunmamaktadır. ) Fiyatlar sabit değildir, Euro kuruna göre iniş çıkışlar olabilmektedir.
Ödeme Seçenekleri:, Kredi Kartı 3D SECURE Ödeme (12 Aya kadar taksit seçeneği)
Türkiye Garanti Bankası - Türkiye İş Bankası
QNB Finansbank (En Para,Enpara Şirketim)
Teb Bankası - Yapı ve Kredi Bankası - T.C Ziraat Bankası
Kuveyt Türk Bankası - İNG Bank - PTT Bank - Papara Elektronik Ödeme Hizmetleri