Konu
Sistem Toplama Hatası Ve Ekran Kartı Problemim ???
15-01-2017, 14:36:42
Khaaos
Merhaba arkadaşlar.Temmuz ayında sizlerin tavsiyesi ile bir sistem topladım.Uzun zaman uğraştım ve buradan bir çok kişi yardım etti ve bir sistemi topladık ama aldığımdan beri sistemde bir çok sorun ile karşılaştım ama maalesef çözümünü bulamadım.
İlk olarak ekran kartında problem gördüm ve 3 defa servise gönderdim hiç bir sonuca bağlanmadan sorun olmadığını söyleyerek geri gönderdiler.Daha sonra tekrar tamamen kasayı gönderdim yine aynı şekilde hiç bir sorun yok diye geri gönderdiler.
Sorunumu anlatayım sizlere.Oyun oynarken CS-GO veya Battlefield 1 oynarken belirli bir süreden sonra mesela yarım saat sonra ses gelmeye başlıyor ekran kartından.Araştırmalarım sonucunda
COOL WHİNE
problemi olduğunu öğrendim.Ama teknik servise bir türlü derdimi anlatamadım.
Kaç defa gönderdim servise inanın ben hatırlamıyorum.Hepsinde belirttiğim gibi sorun yok dediler gönderdiler.
Şimdi aklıma başka bir şey geldi hata ekran kartında olmayabilir mi ? Diğer bileşenlerden kaynaklanabilir mi ? Aşağıda sizler için sistemin özelliklerini resim olarak atıyorum ne gibi bir sorun olabilir bileşenler yeterli gelmiyor mu ?
Resime baktığınız zaman sistemin tüm özellikleri yazmaktadır. Bir kaç arkadaşım 600W yeterli olmayabilir dedi ama sizlerin fikri nedir ????
Şimdiden teşekkür ederim...