Webmaster34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
foruma trade vs. yarıştırmaya katılmadım tecrübelerimi paylaşmak için katıldım ayrıca eğer tib resmi olarak ovh ile iletişime geçtiyseki başınız çok ağrır ilerleyen zamanlarda ovh mail atar konuyla ilgili ki zaten kendiniz demişsiniz illegal iş yapıyorum diye 15 20 gün içinde netice çıkacak bende öyle olmuştu.

hukuk tarafını bilemem ama domainin alındığı ettiği ne varsa incik boncuk transfer ne varsa koyuyolar önüne insanın bana 50 60 sayfalık yazılar dökümler ve bi o kadar ekran resimleri göstermişlerdi
trade yarıştırmaya gelmemişsiniz ama speedhosting adına övme yarışmasına girmişsiniz bu şekilde göz dağı vermeyi bırakın türkiyede illegal benim kıbrısta ofisime kadar var ve herşey yasal ben zaten tr de değilim kaldıki dünya genelinde yasal olup tr de illegal diye ben bu işi illegal olarak görmüyorum sadece firma aracıydı ve tüm sorumluluğuda kendi aldı bu kendisinin sorunu şahsım adına hiç bir şey iletemez. + Kaldıki bu kadar zararın ve mağduriyetin üzerine hala haklı çıkmaya çalışıyor ben her defasında uzlaşalım desemde hep işi yokuşa sürüyorlar.