Ben hala anlam veremiyorum size kesip biçip screen göndermeyin olduğu gibi ekran screeni atın birde sunucu kurulumunda biz yedekleri backup alanımıza alırız dedinizmi demedinizmi bunun yanıtını verin ? bende ona buraya ıspat koyacam sizinle yapılan konuşmalarımızı uzun yazmakla kendinizi haklı çıkarmaya çalışmışsınız amenna sorularıma yanıt bekliyorum. Size teamviverden bana açın ıspatlayım demekten 3 gündür dilimde tüy bitti hala kesip biçip screen atıyorsunuz tam sayfa screeni atmak ne işse çok kolay bir işken photoshop ta düzenlemekle zamanınızı harcıyorsunuz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:32:20 -->-> Daha önceki mesaj 00:26:26 --
Bir diğer husus olayın bütün hukuki yönlerini bilerek bu hizmeti verdiniz size söylemediysem hakkınızdır kaldıki siz kendiniz ovh sorun yaşamayız diyerek bunun garantisini verdiniz şimdi buraya gelip avukatımla şunu yaptık bunu yaptık diyorsunuz bu benim sorunum değil o işlemlerde zaten benim adım ve şahsım adına hiç bir şey iddaa edemezsiniz kendiniz dilinizle dedinizki derimki sunucuyu yurtdışından birine sattım bilgim yok şimdi çıkıp burda hukuki boyutunu sizinle tartışmayacam bile kendinizce haklıysanız haklı olduğunuzu ıspat edin diyorum 3 gündür yarım yamalak screenlerle ve yarım yamalak cevaplarla size ulaşamam konusunu hesaba bile katmıyorum kaldıki skypeden bile sildiniz buraya screenleri paylaşıp atarım öyle sizin gibi kesip biçip atmam neyse onu atarım. Hukuki boyutu beni hiç bir şekilde irdelemez olayın içine ben dahil olursam benimde kendimce avukatlarım ve delillerim var.
https://www.speedhosting.com.tr/img/29Mart.png
bu screndeki ns kısmına bakarmısınız ve diğer alandaki boşluğa bakarmısınız bakarmısınız sonu 32 ile bitiyor ticketteki ip dede 32 yazıyor ama ne hikmetse ip 3 ile biten sunucuyu ben kullanıyorum sonu 32 ile biten ip nin screenleri geliyor bravo alkışlıyorum sizi