Arkadaşlar dün dönüş sağladılar. Sunucuda sanal oyun sitesi mevcuttu kapalı arayüz hiç bir şekilde k.adı ve şifre olmadan üye olma ihtimali bile yok. Firma diyorki ovh türkiyeden yazılı şikayet gitmiş ovh legal departmanına sunucu devredilmiş açıkcası aklımın almadığı bir kısım dün sabah screen gönderecem size herşey ıspatlıdır dedikleri halde bu gün screen istedim tüm görüşmeleri elimizde olan görüşmeler sadece bunlar diyor ve o screnlerde ne tarih saat var nede benim sunucumla alakalı ip adresi vs attıkları 3 tane screen var ve hepsinide tam ekran değilde sağını kesip üstünü altını kesip atmaktalar. İnanın hala durum bir muamma illegal bir siteyi yazılı dilekçe olsa dahi kaldıki arada clouflare ile ip gizlenmekte yetkililer neden direk türkiyeden engel değilde sunucu kapattırma yoluna gidiyor anlamış değilim bunun gerçeklik payı nedir sunucu yönetimi yapan arkadaşlarımdan ricam bunu merak ediyorum eğer böyle bir şey yoksa sunucumun başına ne geldiğini çok ama çok merak ediyorum. Hala 70 küsür insan ve bu insanların alt yetkililere ki her birinin altındada en az 50 60 kişi var ortalama 1000 küsür insan mağdur şu an ve ben işi bırakmak zorunda kaldım müşteriler ıspat istiyor adamlara delil niteliğinde bir screen atamıyorum ya sağı solu kesilmiş sadece ingilizce konuşmadan ibaret 3 veya 5 kelime var yada altı üstü kesilmiş ingilizce konuşma var. Firma bu konuyu okumakta hala screen ve ıspat bekliyorum. Birde legal departmana aktarıldı diye yedek alınamıyormuş sunucuya erilemiyormuş bunun gerçeklik payı nedir?