Evet arkadaşlar şu an beni skypeden sildiler buda son gelişme sabırla bekliyorum dönmelerini
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:25:42 -->-> Daha önceki mesaj 03:23:18 --
Sorunla uğraşıyorlar yazmıştım, az önce sorunu çözdüler. Yani bu saatte bile kesinti durumunda ilgileniyorlar. Bu kadar beklememeniz gerekli.
Doğrudan müşteri değilseniz ovh ile uğraşmayın çünkü doğrulayamazlar. Müşteri paneline girerek görebileceğiniz bilgiler soruyorlar. Müşteri paneli girişini de size hizmet aldığınız yer eminim ki vermeyecektir, tek yönettikleri sunucu sizin sunucunuz değildir.
Doğrudan hizmet aldığınız yerle muhatap olup telefonla arayıp sorunu çözdürmelerini isteyiniz, ticket yanıtı beklerseniz daha çok beklersiniz.
Hocam inanın sabahtan beri sabırla bekleyip anlayışla karşılayıp arıyorum kendilerini gece gece adama diyorum sorunumu halledin sabah .... bey halledebilir biz bir şey yapamayız diyor ne dediysem hiç biri kabul edilmedi ve hiç bir şekilde tiye almıyorlar isimlerini ifşa etmeden sorunumun çözüme kavuşmasını istiyorum kendilerinden ama ne işse kaileye alan kimse yok ne yapacağım şaşırmış durumdayım.