OVH ticketlara aşırı geç yanıt veriyor. 4-5 günden aşağı yanıt alamadım.
Az önce bir OVH sunucunun erişimi gitti. IPMI da bağlanmadığı için ne yapacağımı bilemeden ortada kaldım. Şansımı deneyeyim telefon edeyim dedim, aradım, mesai saati dışındayız kesinti varsa 1 basın dedi bastım, bağlandım, güvenlik kontrollerini yaptılar, sorunu incelediler, ilgili verimerkezindeki yetkililere sorunu ilettiler. Şu anda da panelimde intervention olarak görüyorum müdahele ediyorlar.
OVH'ın kesinti konusunda hassas ve hızlı destek sunduğunu bu şekilde anlamış oldum.
Bu saate kadar bekliyorsanız ya farklı bir sorun vardır(donanım arızası vs ki bu durumda dönüş yapıp bilgi veriyorlar yani şirketinizden bilgi alabilmeniz gerekiyor), ya sunucu ödemesi yapılmamıştır, ya da sunucu içine alınmış yedekleme disk arızası vb. ile uçtuysa nasıl söyleyeceklerini düşünüyorlardır. Başka aklıma birşey gelmiyor.
Ama OVH ile iletişime geçip hiç zorlamayın, sahipliği doğrulayamayacağınız için destek alamayacaksınız.
telefonla erişebiliyorum ovh sahipliği doğrulamak için bilgi verin sorununuzu halledelim diyorlar ama bu arkadaşlar ne bilgi veriyor nede arama zahmetinde bulunuyorlar her önerdiğim yoluda sürekli yokuşa sürüyorlar 70 kişiyle uğraşıyorum sorun düzelecek diye bekletiyorum yani tam bi komedi resmen artık benle dalga geçtiklerini düşünmeye başladım 16 saati geçti nerdeyse bir ticketa cevap bekliyorlar arkadaşlar.