Merhabalar : Sorunu hizmet aldiginiz firmayla cozmeye calisip enerjinizi bu yonde harcayiniz.Verimerkezleri size bu konularda son kullanici oldugunuz icin muhatap almaz.Araci firma bilindik bir firmami yada degilmi bilmiyorum fakat belirtmediginiz icin sadece sizin sunucudami sıkıntı var yoksa firmanin tum hizmet verdigi sunucularda bir offline durumu var bunuda billmiyorsunuz ki durum yorumlanabilsin.Direk firmayida durumu bilmeden karalamak yanlis olur OVH da konuya yazanlarin dedigi gibi 1-2 gun bazen 1 haftada cevap geldigi gorulmustur.
Bunlarin haricinde 30bin tl 1 gun de zarar ettiricek sisteminiz varsa ve yedekli calismiyorsaniz, premium bir verimerkezi yada partnerinden hizmet almiyorsaniz ki bu premium verimerkezi kesinlikle OVH degil (ticket sureleri SLA politikalari gibi konularda kendilerininde boyle bir iddasi yok zatten nasil calistiklarini az cok insanlar bilerek sunucu kiraliyorlar ), akabinde yedek konusunu firmanin ustune yukleyip takipte bile bulunmadiysaniz sizinde ihmalkarliginiz mevcut demektir.Bundan bir tecrube cikartip bundan sonra bilisim dunyasindaki adimlarinizi ona gore atarsiniz, gecmis olsun.
Firma ile skype üzerinden yaptığım görüşmenin tüm kayıtları mevcut kurulum yapılırkende adama yazmışım yedekleme işlemini hallediniz diye ok yanıtını almışım adamlar şimdide niye ticket atmadınız diyor ben senle skype de görüşürken makinayı alırken herşey ok tamam ama iş zora gelince neden ticket atılmadı sorunu tam anlamadan zaten karalamak istemiyorum ama iş o raddeye gelirse tüm ekran screenlerini alırım atarım buraya davada açarım onlar uğraşsın ben uğraşacağıma sabahtan beri yanıt alamıyoruz adamların söylediği bildiği tek şey tickete yanıt bekliyoruz söze lafa gelince 1200 sunucu barındırıyoruz hizmet sağlıyoruz havada uçuyor rakamlar ama öyle bir şeyki sabahtan bu yana benim sorunum çözüme kavuşmuyor soruyorum madem böyle ticketa 48 saatte cevap veren bir firma bunu müşteriye neden lanse edip belirtmiyorlar bizde ona gör a dc değilde b dc ile çalışırız. Adam bana satarken her şey mis kebab daha bi önceki konudan yaşadığımız ağırlaşma sorununu dile getirmiyorum bile kaldıki o kısımda firma bana yüz bin defa sorun yazılımsal dedi bu forumda murat, kubilay ve hakanıda konuya davet edebilirim o adamların 3 üde sorunun yazılımsal olmadığını vurguladılar o adamlara 5 bin liraya yakın para ödedim en son sorunu arif bey sunucuoptimizasyon.com halletti adamın bana söylediği böyle litespeed ayarımı olur ordan zaten bir darbe yedim yine sesimi çıkarmadım eyvallah dedim bu gün sabah 9 dan bu yana benle beraber 70 kişinin mağduriyeti söz konusu arkadaşların zerre umrunda değil bunu az buçuk farkediyorum 50 dk ya dönecem diyen adam skypede 50 dakikadan sonra 6 saat geçti hala dönecek ticketlara konuya hakim olmayan 2 3 kişi ha bire bozuk plak gibi aynı şeyleri söylüyor dc telefona cevap veriyor sorununuzu çözmemiz için kişi adı soyadı email adresi ve fatura tarihi belirtin yardımcı olalım diyor arkadaşlar o bilgileri ne hikmetse güvenlik nedeniyle vermiyor dc yi arama zahmetindede bulunmuyorlar. sabah aradık konuştuk tickettan yanıt bekliyoruz işimiz adamların keyfine kaldıysa zaten bu işin yapılacağı kalmamış demektir 1200 sunucu hizmeti al ama ne işse hizmette aksama olunca çözüm üretme ne güzel dünya satarkan öyle bir şey söylenmiyor bir saat uğraşıyoruz satmak için iş hizmet kesintisine gelince zerre kendilerinde hata aramıyorlar.