KIVANCEFE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyide hocam ben bu gün hesap oluşturdum direk cevap verdiler kaldıki adamlar telefondanda cevap verdiler az önce aradım görüştüm güvenlik sebebi ile sunucu siparişi verenin bilgilerini istiyorlar aracı firma yarım saattir ticketlarımada cevap vermemeye başladı
Merhabalar : Sorunu hizmet aldiginiz firmayla cozmeye calisip enerjinizi bu yonde harcayiniz.Verimerkezleri size bu konularda son kullanici oldugunuz icin muhatap almaz.Araci firma bilindik bir firmami yada degilmi bilmiyorum fakat belirtmediginiz icin sadece sizin sunucudami sıkıntı var yoksa firmanin tum hizmet verdigi sunucularda bir offline durumu var bunuda billmiyorsunuz ki durum yorumlanabilsin.Direk firmayida durumu bilmeden karalamak yanlis olur OVH da konuya yazanlarin dedigi gibi 1-2 gun bazen 1 haftada cevap geldigi gorulmustur.

Bunlarin haricinde 30bin tl 1 gun de zarar ettiricek sisteminiz varsa ve yedekli calismiyorsaniz, premium bir verimerkezi yada partnerinden hizmet almiyorsaniz ki bu premium verimerkezi kesinlikle OVH degil (ticket sureleri SLA politikalari gibi konularda kendilerininde boyle bir iddasi yok zatten nasil calistiklarini az cok insanlar bilerek sunucu kiraliyorlar ), akabinde yedek konusunu firmanin ustune yukleyip takipte bile bulunmadiysaniz sizinde ihmalkarliginiz mevcut demektir.Bundan bir tecrube cikartip bundan sonra bilisim dunyasindaki adimlarinizi ona gore atarsiniz, gecmis olsun.