azmican adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk olarak hiç bir firmayla uzaktan yakından alakam yoktur , sonrasında günlük 30 Bin tl lik gelir getiren bir sunucunun konfigurasyonunu bende çok merak ettim doğrusu , diğer taraftan bu kadar yüksek mebla gelir getiren bir sunucuda nasıl oluyor da her gün backup ları kontrol etmiyorsunuz , nereye nasıl aliyor backup ı , doğru backup aliyormu sunucu , alınan yer güvenlimi vs... , birde dijital ortam , datalar elektronik veri den ibaret , saklanan yerler elektronik cihazlar , haliyle bozulma ihtimali var... bu gibi durumlarda disk arızası sonucu çıkabiliyor , şahsen başıma çok geldi disk arızası , eğer o şekilde ise bu süreç normaldir data kurtarma falan yapıyorlarsa , siz firmaya ticket olarak attınızmı yedekleri başka bir yere alın diye , telefonla falan demişseniz gayri resmi olur , söz gider yazı baki olur . iğneyi ilk önce size batirdim kusura bakmayın hocam... Firma tarafı , size en ufak bir bilgi vermemesi ilginç , sunucunun neden kapalı olduğuna dair bilgi verir her firma diye biliyorum vermesi lazım yani...

Hocam dediklerinize kesinlikle katılıyorum hata benim ben o kısmı kabul ediyorum. Fakat benim merak ettiğim sabahtan beri ovh bir tickete cevap vermeyecek kadar acizmi adamlardan aldığım tek yanı tickete cevap vermedileri cevap vermelerini bekliyoruz diyorlar başkada bir şey söylemiyorlar bana ve ben geçen her saat stres sıkıntıdan patlıyorum ve elim kolum bağlı en azından sorunun ne olduğunu anlasam ona göre hareket edecem ama bir türlü öğrenemiyorum sabahtan beri ve hep tickete yanıt bekliyoruz denilmekte farklıda bir şey yok canımı sıkan bu açıkcası ilginiz için teşekkür ederim hocam.