İlk olarak hiç bir firmayla uzaktan yakından alakam yoktur , sonrasında günlük 30 Bin tl lik gelir getiren bir sunucunun konfigurasyonunu bende çok merak ettim doğrusu , diğer taraftan bu kadar yüksek mebla gelir getiren bir sunucuda nasıl oluyor da her gün backup ları kontrol etmiyorsunuz , nereye nasıl aliyor backup ı , doğru backup aliyormu sunucu , alınan yer güvenlimi vs... , birde dijital ortam , datalar elektronik veri den ibaret , saklanan yerler elektronik cihazlar , haliyle bozulma ihtimali var... bu gibi durumlarda disk arızası sonucu çıkabiliyor , şahsen başıma çok geldi disk arızası , eğer o şekilde ise bu süreç normaldir data kurtarma falan yapıyorlarsa , siz firmaya ticket olarak attınızmı yedekleri başka bir yere alın diye , telefonla falan demişseniz gayri resmi olur , söz gider yazı baki olur . iğneyi ilk önce size batirdim kusura bakmayın hocam... Firma tarafı , size en ufak bir bilgi vermemesi ilginç , sunucunun neden kapalı olduğuna dair bilgi verir her firma diye biliyorum vermesi lazım yani...