Merhaba arkadaşlar sabah 9 dan bu yana ovh ta bulunan sunucum down durumda ve bu günkü zararım 30 bin tl yi aştı ismi lazım değil bu forumda aracı bir firma bize sunucuyu temin etti sunucuya müdahalem olmadığı için hiç bir şey yapamıyorum ismi lazım değil firma sabahtan bu yana ovh ın tickete cevap vermediğini telefon desteklerinin olmadığını belirtiyor yarım saat önce kendim ovh hem ticket hemde mail attım 10 dakika içerisinde dönüş sağladılar hatta bir numara verdiler ordanda aradım ingilizcem olmadığı için karşımdaki kişi ile konuşamadım haliyle hala sunucum down durumda aklıma bir sürü olay geliyor ovh reseller hesabı olan bir firmaya neden cevap vermesin ve sabahtan beri sunucum neden kapalı ve bu adamlar hala yanıt alamadıklarını iddaa ediyorlar bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim yedeklerimide sunucu içerisinde barındırdığımız için hiç bir şekilde bir şey yapamıyorum elim kolum bağlı bu konuda yardımcı olabilecek kimse var çok iyi olur teşekkür ederim.
Merhabalar,
Sunucu farklı sebeplerden down olduysa eğer rescue de olsa aktif ederler veya anti-hack ile blokeli olsada hemen aktif olur. Bu kadar uzun süre kapalı kalması sadece ödemesi yapılmadıysa kapanır ki ovh sabah 9-10 civarlarında ödemeden dolayı sunucu kapatır bilginize.
Saygılarımızla.