siirvehikaye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
abi o mükemmel bilgilerini 1 liralık suyu 12 tl ye almamak için kullan...erikli iyi kazıklıyor sizi...yumuşak su kaliteli su değildir...yararlı su içeyim hatta cebimden 12 tl de çıkmasın diyorsan mineralli su olan buzdağı iç...bakma sen çay yapınca tortu kalması kötüdür diyenlere, tam tersidir...

sonra iflas eden firmaları da konuşuruz(piyasada sıkıntı olduğu kesin ancak buna sizin gibi battıık, yok olduk öldük demek için pek iyi niyetli olmamak gerekli...)

dolardaki 1 gündeki hareket bir kez daha gösteriyor ki dolardaki hareket ekonomik değil siyasi sebepler taşıyor...darbe olduğunda bile bu kadar hareket olmamıştı...ayrıca çok vatansever milletvekillerinin şunu yapın dolar düşşün mesajları da kimin ne iş çevirdiğini az çok belli ediyor...
öncelikle su hakkında cevap vereyim; evime su servisi yapabilen tek kaliteli firma erikli. 1 liralık suya 12 lira vermem benim hatam değil; tüm firmalar aşağı yukarı aynı. hepsi 1 lira değerinde ve hepsine 1 liradan fazla ödüyoruz. asit seviyesindeki hamidiye su içmekten midemi deldiğim için su konusunda hassasım. keşke buzdağı evime servis yapabilse de denesem, ama imkanım yok. keşke beni tek kazıklayan da erikli olsa. ziyade olsun.

diğer üyelerin de dediği gibi, ne ekonomistim ne profesör. vatandaşım ve beni ciddiye alacak, yorumumdan etkilenip ülkeye milyar dolar yatırım yapmaktan vazgececek kişi yoktur, buraya düşüncelerimi yazmakta özgür olduğumu düşünerek yazdım. moderasyon kusurlu bulursa kaldırır, kaldırırsa ben de girip tekrar yazmam. herkesin kendi düşünsedir, kimseye sen yanlış düşünüyorsun bunu düşünmen lazım demek de haddim değil.