kör değilim. o kadar.
abim stajyer savcı. ablam avukat. evde sadece cinayet, katil haberleri değil ülke gündemi de konuşuluyor. ohal yüzünden reddedilen iflas / erteleme kararları dağ gibi birikiyor.
ben yazılımcıyım. ödemelerimin çoğu dolar üzerinden. Doların artması bana yarıyor diyemiyorum ama.
Ben bu ülkeye %18 + %20 vergi ödüyorum. bu ülke için 12 ay askerlik yaptım. her şey mükemmel gidiyor gibi davranıp vatansever olacağıma, olanları yazıp "artık düzelmesini" istemek hakkım.
Allah aşkına biraz açın gözünüzü. Kin gütmeyin, sizinle aynı kararda düşünmüyorum diye hemen düşman haline getirmeyin. Yav 2016 başında 8 liraya aldığımız erikli suyu 12 liraya alıyoruz el insaf allah aşkına.
fetöcü damgası da yedim ya. ilginc cidden
abi o mükemmel bilgilerini 1 liralık suyu 12 tl ye almamak için kullan...erikli iyi kazıklıyor sizi...yumuşak su kaliteli su değildir...yararlı su içeyim hatta cebimden 12 tl de çıkmasın diyorsan mineralli su olan buzdağı iç...bakma sen çay yapınca tortu kalması kötüdür diyenlere, tam tersidir...
sonra iflas eden firmaları da konuşuruz(piyasada sıkıntı olduğu kesin ancak buna sizin gibi battıık, yok olduk öldük demek için pek iyi niyetli olmamak gerekli...)
dolardaki 1 gündeki hareket bir kez daha gösteriyor ki dolardaki hareket ekonomik değil siyasi sebepler taşıyor...darbe olduğunda bile bu kadar hareket olmamıştı...ayrıca çok vatansever milletvekillerinin şunu yapın dolar düşşün mesajları da kimin ne iş çevirdiğini az çok belli ediyor...