KIVANCEFE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tam aksine tr de istediğimiz özellikte makina olmadığı için ordan aylık 800 tl lik sunucu sipariş ettik sırf sorun yaşamamak için firmaya ilk kurulumda yedek ayarlamalarını yapın dememe rağmen tamam denildi yedeği sadece sunucu içine ayarlamışlar şimdide inkar ediliyor yedek alın dememişsiniz diye onu geçtim sabahtan beri bir sunucunun down durumda olması ve cevap alamamam canımı sıkıyor ve bana yedek alınıyordu diye her gün mail geliyordu zaten yedeğin sunucu içerisine alındığını bilseydim en başından önlemimi alırdım. Benim merak ettiğim 12 saattir ovh neden cevap vermez hemde reseller bayisine kaldıki bana anında cevap veriyor.
Türkiyedeki sağlanamayacak kadar yüksek olan sunucunun özelliklerini merak ettim doğrusu. Karşı tarafta bizim meslektaşımız olduğu için yanlış yorum yapmak istemem eğer faturanızda harici yedekleme olarak hizmet sağlanmışsa sorumluluk firmaya aittir. Yurtdışı firmalarında cevap vermeme pek mümkün olmaz.

Yukarıda da söylediğim gibi konunun akibetini ve detaylarını öğrenmek için ilgili firmayı konuya çağırmayı deneyebilirsiniz.