Six Pack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
soruyu tam anlamadım sanırım ama öne çıkarılan görsel kullanarak urlsini çekmeyi denediniz mi?
Six Pack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
soruyu tam anlamadım sanırım ama öne çıkarılan görsel kullanarak urlsini çekmeyi denediniz mi?
hocam şöyleki ;
wordpress içinde özel panel oluşturdum. O panelde textboxtlarıniçine girilen resim urlsini slayt kısmına ekliyor. fakat site tam ekran resimlerin ön planda olan bir site ana sayfa sadece menü, ve slayt resimleri var birde resimlerin küçük thumb resimleri buraya kadar anlaşılmıştır.

şimdi ben özel panele slayt bir için hazırladığım resimi upload ettiğimde slayta geliyor. birde ufak resimleri olması lazım onun içinde ben panelde slayt resim1 küçük resim şeklinde bir textboxt oluşturdum resimi küçültüm burayada yüklüyorum. Yani 1 slayt için 2 resi yüklüyorum. bu kısımda tamamsa isteğime geliyorum.

wp-content/ uploads / klasörüne eklediğim resime baktığımda örn ; 1.jpg ise bunu farklı boyutlarda wp kendisi oluşturuyor şu şekilde
1-150x150.jpg (1. resimi hem orjinel olarak hemde 150px olarak kırpıyor)

bende diyorum ki ; panlede küçük resim ekletmek yerine direkt eklediğim resimin 150px 'lik görüntüsünü otomatik ekleyeyim.
yani ben slayt 1 için 1.jpg eklediğimde
küçük resim olarak otomatikmen 1-150x150.jpg olarak eklemesini istiyorum.