Merhaba,

- Wordpress için sadece eklenti kurduktan sonra, Ayarları vs. güzelce yapıp hatta aldığınız hata mesajlarını takip ederek, eklentinin içerisinde kodlarda düzenleme yapmanız gerekecektir.

- Örneğin birkaç ay herşey yolunda giderken google ve amp ekibi bir güncelleme yapıyor. Hemen hatalar oluşuyor. eklentilerin güncellemesini beklemeniz, rakipleriniz ile aranızı açacaktır.

- Amp sayfaları hatalı ise google sizin sitenizi amp olarak değerlendirmez, hatasız olarak yüzde 100 testten geçmeniz gerekiyor.

- En çok aldığım sorulardan biri, sayfam amp herşey yaptım ama googleden ziyaretçi gelmiyor gibisinden. En ufak hatada amp olarak google yönlendirme yapmıyor maalesef.

- Adsense, Analytics servisleri, sosyal paylaşım butonları vs. kullanabilirsiniz. Herhangi bir risk bulunmuyor.

- Şu uyarı da bulunmak istiyorum. Amp entegreniz tam yapılmış olabilir. Ancak hata alıyorsanız kullandığınız cache eklentinizin ayarlarına mutlaka bakınız.

- Google Amp hatalarını website araçlarında 2 - 3 günde güncelleme yapıyor diye biliyorum. Oradan takip edebilirsiniz.

- Şahsi olarak belirtmeliyim ki, Amp çıktıktan sonra responsive mobil temamı devre dışı bırakıp ziyaretçilerimi amp sayfasına yönlendirme yaptım. Google da hatrı sayılır yükseliş gördüm.

- İleride de Google mobil responsive temayı devre dışı bırakabilir diye düşünüyorum.

Saygılarımı Sunuyorum.

Kolay Gelsin.