Benim sorunum halen devam etmekte. Aslında şu an için geç indexliyor. Google gibi getirmeme rağmen sonuç alamıyorum. Siteye eklenen yazılar 2 gün olmasına rağmen index almadı. Sitemin herhangi bir cezası yok. Zaten ocak ayından önce sorunsuz index alıyordu. Ocak ayına girmemle beraber index sorunu yaşıyorum. Botları engelliyecek her hangi bir kod bulunmamakta.

İçeriği siteye eklediğimde yaptığım işlemler şunlar.
Ping servislerini kullanıyorum
Google getir yapıyorum
Google + sayfasında ve işletme hesabında yazıyı paylaşıyorum.
Twitter hesabında yazıyı paylaşıyorum
Facebook hesabında paylaşıyorum
İnstagram hesabında paylaşıyorum
Ve 3-4 diğer sosyal sitelerde paylaşım yapıyorum.
Bu yaptıklarımda sonra doğal olarak sitemde yeni eklenen yazıya minimum aynı gün içinde 50 kişi ziyaret etmekte.

Tüm bu işlemleri zamana yayarak yapıyorum Yazı yayınlandıktan 4 saat sonra bu işlemlerin hepsi bitmiş oluyor. Ve bu işlemleri manuel yapıyorum. Ama sonuç yine hüsran. Halen ücretli olarak destek bekliyorum.
Son olarak şunu eklemek isterim. Siteme 2 gün önce eklenmiş yazı halen indexlenmedi. İndexleme olduğu zaman buradan belirtirim.

EKLEME: İndexleme sorunu için sunucudan bile şüpheledim. Ama sunucuda problem olmadığını anladım. 26-30 aralık tarihlerinde 5 adet nofollow link almıştım. Şu an bu linklerden şüphelenmekteyim. Hani bazı hastalar ayağım ağrıyor der ama aslında hastalık belindedir ya. Bende artık bu piskolojideyim. Her şeyden şüphelendim. bu arada benim gibi boşuna sitemap yada seo eklentinizin ayarlarınız ile oynamayın kesinlikle sitemap yada seo eklentisi ile alakası yoktur (Denenmiş olup sonuç alınamamıştır)