Bende salonda ve ourdoorda koşarken hep bu sorunla karşılaşıyodum ya kulaklık kulağımdan çıkıyordu yada bi müddet sonra jag temmssızlık probleminden direk çöpe gidiyordu. Tavsiyem Bluetooth kulaklık alma şarj biter o gün spora giderken unutursun şarjı bittiğini spor eziyet olur. Ama yine de sana bi kaç Öner'im var bu arada Nokia bh-214 bende var o fiyata bence makul bi seçenek sporda rahatsız etmez o küçük konnektör yakanda hiç ağırlık yapmaz. Gelelim önerilere

Sony nwz 613 bu en baba spor kulaklığıdır bence kalitesini de test ettim harikulade yüzerken taktığın kulaklık başlığından az ses gelir bilgin olsun
Philips actionfit serisi kulakiçi modelleri kabloludur mikrofonluları iPhone uyar çokda güzel ses kalitesi var kulağından asla düşmez alışması zor

SENNHEISER CX 686G Bunu da Yen'i Amazon'dan aldım kulağa oturuyor. Sporda denemedim ama kulaktan çıkmaz gibi duruyo ses kalitesi pılıpsten bi tık daha iyi

Aliexpresten alacaklarının kalitesi ne denli güzel olur bilemem çünkü ben müzik ses kalitesine aşırı önem veren biriyim