Dksy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sakin lütfen, tamam kral sizsiniz madem 100 hesaptan reklam cıkıyorsunuz amenna, rica ediyorum beni gereksiz tartışmalara sokmayın olurmu.
Şimdi verin o 100 hesabın 10 ekran görüntüsünü diyecem konu uzayıp gidecek, esnaf adamız ekmegimiz facebook la o yüzden isterseniz az sakin olun olurmu.
Sizi tanımıyorum, arkadaşımız bir şey sormuş bende 2 gündür sorun yaşıyorum bildigimi yazdım, ha siz kralsınız 100 hesaptan reklam cıkıyorsunuz ya elbet bildiklerinizi yazarsınız ama çok rica ediyorum bana degil yukarıda ki konu başlıgına cevaben yazın.

Ha siz derseniz ki benim yazdıgım kuyuya bir taş ben bugün yanılmıyorsam 50 yakın hesabımı kapattırdım. isterseniz birazını yazayım buradan girin hani sizin 100 yanında adı olmaz ama genede paylaşmış olayım.

Ayrıca değerli bilgilerinizi bu uslupla degil de bizlere konular acarak bilgi verin olurmu sayın 100 hesapla reklam çıkan değerli kral arkadaşımız. o hesapların ekran görüntüsünü bir konu başlıgında atın da alem 100 reklam hesabı görsün dönen veya bir panelde cıkılan 100 reklamı görsün

Vesselam konu sahibi kardeşim 2 gündür uyumuyorum ödemelerle ilgili güncellemeler geliyor ara ara o yüzden bugun benimde 50 ye yakın hesabım kapatıldı, bir kaç gün beklemenizi öneririm.. sanırım ki ürünlerle ilgili reklamlar çıktıgınızdan bu sorunu yaşıyoruz.. normal sponsor reklamlarımız da bir sorun yok tam yol ileri.

Şuan anda bir çok cloaker patladı hele şu ödeme güncellemesi bitsin yeni cloakerlerimiz le satışlaramıza devam ederiz.

İyi reklamlar.
Hocam şöyle bir durum var ki, hesabımdan hiç reklam yayınlamadım şimdiye kadar. Kredi kartı bile tanımlı değil