Size göre en mantıklı.
Gölge dediğiniz şey tek boyuttur. Düz olmak ve yuvarlak olmak ise çok boyutludur ve ikisinin de gölgesi her durumda aynı olabilir. İsterseniz karanlıkta mum, tepsi ve top ile deneyin.
Yavaş yavaş doğma ve batma konusunda ayrımı nasıl yaptınız anlayamadım. Merak da ediyorum hocam
Gece ve gündüzün meydana geldiği süreler, kutuplara gittikçe bu sürelerin artması zaten yavaş yavaş meydana geldiğini gösteriyor.
Bana göre mantıklısı bu dediğiniz gibi. Size göre benim belirttiğim bana göre en mantıklısı. Savunduğunuz video ise video sahiplerine göre en mantıklısı.
Kimin ne düşündüğünü kime neyin mantıklı geldiğini kenara bırakalım.
O zaman Japonya'nın Pearl Harbor savaşında Avrupa'yı dolanarak ABD'yi bombalaması yalan. Bir uçtan bir uca mı gittiler?
Amerika ve Çin arası yapılan hızlı tren yalan. Yıl 2014 ve hala insanları mı kandırıyorlar? Bu hızlı tren yalan değil ve yapılıyorsa nasıl yapılıyor? Belirtilen koordinatlar açık. Kanada ve Rusya kullanılarak ABD-ÇİN bağlantısı yapılıyor. Eğer dünya düz ise bu bağlantının geçerli olması için en az 10 ülke üzerinden geçen bir hat olması lazım.
Kendi mantıklarımızı devre dışı bırakarak işi bilen adamlardan destek alacaksak buyurun 4K ile çekilmiş bir video.
https://www.youtube.com/watch?v=GGGc...ature=youtu.be
Hatta son kezde eğlenceli bir bakış açısı yapalım.
Dünyanın düz ya da tepsi şeklinde olduğunu varsayalım. A noktası Brezilya olsun. Brezilya'dan kalkan uçağa gidebildiğin kadar düz git rotayı sakın saptırma dediler. Bu uçak nereye gider? Sizin mantığınıza göre atmosfere doğru gidecek ve boom.
Tartışmak isterdim fakat tamamen çocukça bir düşünce. Bildiğin bu yıla kadar gerçekleşen bütün olaylar, bilimsel teoriler, gerçekliği kanıtlanmış olaylar yalanlanıyor. Adam yer çekimini yalanlıyor resmen.
Kolay gelsin size.