xxx786 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Android dünyası ile ben de 5 gün önce tanıştım. Umduğum gibi olmayınca pek hevesim de kalmadı açıkçası. Herkes mi böyle az kazanıyor? Benim de 5 günlük tablom aşağıdaki gibi. Hani uğraşmaya değer mi biz de mi sorun var anlamadım. Sadece altta küçük bir banner reklamı kullanıyorum.
Gösterim çok, tıklanma az olursa çok verimsiz oluyor. Senin 6 bin reklam gösterimi olmuş ama 32 tıklanma almışsın. Kötü, aynı benim gibi.

_dmg_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende yaklaşık 1 seneye yakındır admob uygulamalarla kazanç sağlamaya çalışıyorum, ben hiçbir uygulamamda geçiş reklam kullanmıyorum arkadaşlar, sadece alt banner kullanıyorum her sayfada gösteriliyor gayette memnunum. Birçok kişi geçiş reklamı ilk girişe koyuyor mesela ben gıcık oluyorum, haliyle diğer kullanıcılarda gıcık oluyordur ve çoğu uygulama girmeden nebuyaa deyip siliyordur veya gezinirken ikidebir çıkan geçiş reklamlar olursa kızıp uygulamayı siliyordur, ben öyle yapıyorum, birçoğunuzda aynı şekilde durmadan çıkan reklamlı uygulamaları siliyorsunuzdur.
Sonuç olarak bana göre en mantıklısı ve ençok tıklama alan alt banner reklam diye düşünüyorum.
Geçiş reklamını abartmadıktan sonra kullanıcı için sorun teşkil etmiyor. Kullanıcı kitlesi çoğu uygulamada olan geçiş reklamlarına artık alışmış. Abartmadıktan sonra hiç bir eksi geri dönüş olmadı.

Peki sadece banner reklam ile nasıl ve ne kadar kazanıyorsunuz? En iyi bgbg yi geçiş bannerı veriyor.

Mutlubiter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uygulamanızın dili nedir acaba? Memnun kalan çok arkadaş var yanlış bir şeyler olmalı.
İlk mesajımda yer alan veriler Türkiye'yi baz alarak yazdım.