WebnetMasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kategori denetimini açmadım.

isimleri ekledim
yorumları regexlere göre ekledim kendime göre satır satır.

Binde 3% olarak seçtim, bu kısım kaç olması gerekiyor?
sitenin hiti yok denecek kadar az şu anda...

Konular okundukça yorum ekliyor denmiş ama 30dk. geçmesine rağmen herhangi bir yorum eklenmedi.

- son eklenen yazılarımı ekliyor? yoksa herhangi bir konu okunduğunda önceki yazılar içindemi geçerli?

Ayarlarında ve güncellediğimde herhangi bir hata vermiyor,

yanıtlarsanız sevinirim

Kategori denetimini açmadım.

Açmayın...Kategori denetimi'nde yorum atmasını istemediğiniz alanları seçmenize yarar.Bütün kategorilere yorum atması için açmayınız.

Binde 3% olarak seçtim, bu kısım kaç olması gerekiyor?
sitenin hiti yok denecek kadar az şu anda...

1000/3 DEMEK, HERHANGİ BİR KONUYU 1000 KİŞİ ZİYARET ETMESİ GEREKİYOR Kİ 3 YORUM ATSIN DEMEK.
Bende binde 100, binde 200 oranında arasıra değiştiriyorum...Çünkü ben günlük çok fazla konu giriyorum..Sizde konulara yorum atma olasılıgı çok düşük...

Konular okundukça yorum ekliyor denmiş ama 30dk. geçmesine rağmen herhangi bir yorum eklenmedi.

binde 500 yapın mesela sayfayı 10 kere filan girin çıkın göreceksiniz ki yorum atma olasılıgını çok çok çok yükseltik..sizde yorum atma olasılıgı çok düşük...
- son eklenen yazılarımı ekliyor? yoksa herhangi bir konu okunduğunda önceki yazılar içindemi geçerli?
Sitenize giren kişiler hangi konunuza giriyorsa yorum atma bindesine göre atıyor hocam.
Ayarlarında ve güncellediğimde herhangi bir hata vermiyor,

Ayrlarınız düzgün ama zayıf ayarlar oldugu için..Başarılı ama zayıf ayar oldugu nedeniyle..

yanıtlarsanız sevinirim

Yardımcı olabildiysem ne mutlu

Not: İlk konuda da belirttim botu kullanmak tasarrufunuzdadır..Ben, bende yararlı oldugu için sizlerinde faydalanmanız içindir...Ama yorum bindesini çok fazla tutmayın... Bence Binde 100 en fazla Binde 200 yeterli...