Hocam şöyle bi durum var, dünya düz yuvarlak için değil fakat şuan Dünya üzerinde keşfedilmeyen yerler, çözülemeyen bazı sorular var. Bermuda şeytan üçgeni tarzı. Kutuplardaki durumlar tarzı. Bir kaç bulgu okumuştum 1950 li yıllardı sanırım yabancı bir pilot Kutupların oraya yakın biyerde düşmüştü falan...
Yani bu tarz cevaplanmamış soru çok. E birde dünyanın düz olduğuna dair bir kaç tez öne sürünce insanlar hemen "*** bizi mi uyutuyorlar ayakta yoksa ?" tarzında tepki veriyorlar ki normal. Uzaya roket fırlatıyor insanoğlu fakat daha dünyanın her yerini çözebilmiş değil.
Daha dün gördüm insanda yeni bir organ keşfedilmiş. Neler var neler yani
Şeytan üçgeni olarak isimlendirilen bölgede ciddi şekilde hava değişimine neden olan bulutlar, iklim şartları var. Bununla ilgili geçenlerde bir makale okumuştum. Olayda mistik bir yön yok yani, bilimsel olarak kolaylıkla açıklanabiliyor. Arkadaşın dediği gibi o bölge aktif olarak uçuş sahası, şuan bile bir çok uçak oradan geçiyor olabilir... 1950'lerde yaşanan olayların bir çoğuna bugün yanıt vermek mümkün, o zamanki teknoloji ile günümüzde sahip olduğumuz imkanlar kıyaslanamaz bile.
Çözülemeyen olay elbette vardır ama mutlaka bilimsel bir çözümü sunulur 5 yıl 10 yıl veya bilemedin 100 yıl sonra.