RapStyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eyvallah, mesajım bulunsun

KadincaModa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende bugün yeni açtığım konuya yorum yaptırdım farklı ip ler den geldi yorumlar yeni açılan 3 konumda 3üne de yorum attı ama 3 saat geçti index almadı neden ki?
Benim denemelerimde diğer konularada yorum attıgı için site sürekli güncelleniyor gibi oldugu için google botları siteden çıkmıyor.İndex almam devam ediyor... hatta hitim kat kat arttı...
by_fsm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok bende son güncelleme var,
ıp sorunu şöyle düşünüyorum şayet gezenlerin almış ise ben hep 10 dk geçmiştim 5 yorum atı hepsi benimki öyleyse.

bir daha deneyecam bakalım nasıl olacak.
bu ip olayını bilmiyorum...nasıl atıyor nasıl oluyor bilmiyorum... kendi ipnizi internetten ögrenin bakalım sizin gezdiğiniz konulara mı lkendi ip nizi atıyor öğrenmiş olursunuz... bot yapımcısı ben değilim...
Lukaju adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben şimdi botu kurdum. Siteyede özgün bir yazıda girdim az önce. Şimdi google gibi getir yapmama gerek varmı ? Yoksa yorumlar yapıldıktan sonramı google gibi getir yapayım ?

EDİT:

Yazıyı yayınladıktan sonra botla siteye ortalama 15 yorum yaptım. Yorumlardan sonra wmt'dan google gibi getir yaptım ve sonuç:

İndex aldı almasına ama siteye eklediğim konuları indexlemiyor. Anasayfayı indexliyor sadece.
hocam google gibi getir demenize gerek yok...
ve anasayfa index almasının sebebi de şu diye düşünüyorum: ANASAYFA YA DA ZİYARET OLDUGU İÇİN ANASAYFAYA DA YORUM ATIYOR...AMA SİTEDE GÖREMİYORSUN SADECE YORUMLAR KISMINDA GÖREBİLİRSİN..ONLARI SİLİN..

fanty_35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bir sorum olacak, bu rasgele kısmındaki 1-500 arası rakamı 1-100 şeklinde nerden ayarlayabiliriz ?
RASTGELE DERKEN?; ÖYLE BİR DURUM YOK BENDEKİ SÜRÜMDE!