TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar,
Yeni açtığım sitelerde İndex almama sorunum vardı.Wordpress ping servislerini güncelledim.İndex almama sorunum devam ediyordu.Bir önce kurdugum ve botla konu çektiğim giyim sitesinde de aynı sorunlar vardı.Ama belli bir zaman sonra index sorunum çözüldü.
Kurdugum eklentilere baktıgımda OTOMATİK YORUM BOTU kurmuştum.Ama pekte önemsememiştim.
Google hızlı index sorunum yeni kurduğum sitelerimde de aynı sorun devam edince yeni sitemde ping servilerini güncelledim.Ama yine değilme göremedim.Birkaç yerden tanıtım aldım yine düzelmedi. Fakat, giyim sitemdeki aynı sorun aklıma gelince otomatik yorum botu kurmayı denedim.Bottaki otomatik alanları %%yazar%% %%baslik%% %%rastgele_mesaj%% gibi yerleri de siteme göre düzenledim.Ve botun kurulumunu bitirdim...

Sonra çayım demlenip sonrasında yudumlarken en son botun çektiği konuyu bir aratayım dedim...Bir de ne göreyim En son konu 23dk önce indexlenmiş
Bir sitemde de aynı sorunu çözmek amacıyla denediğim de de aynı mutlu son ile karşılaştım...
Bu sorunu google da Wp-Yorumcu diye bir otomatik yorum botu eklentisi yardımı ile halledebilirsiniz.Nette var indirme linkleri.
Herşeyin fazlası zararlı...Yorum atma sıklıgını spam olmayacak şekilde ayarlayabilirsiniz.
Ayrıca http://fantasynamegenerators.com/tur...p#.WHDjFVwc_IU burdan da botun isim kısmına Türkçe isimler ekleyebilirsiniz.

Botun otomatik yorum bölümüne aşağıdaki gibi otomatik ayarlar verebilirsiniz.

%%yazar%% %%rastgele_mesaj%%
%%rastgele_genis_mesaj%%
%%yazar%% %%baslik%% %%rastgele_mesaj%%
%%baslik%% %%sehir%% sevgilerle
%%kim%% %%baslik%% %%yazar%% çok güzel.
%%baslik%% ve %%yazar%% begendim dedi.
%%baslik%% ne zaman %%gun%% gününde %%kim%% bu siteden okudum.
%%baslik%% %%kategori%% %%rastgele_genis_mesaj%% harika ötesi.
%%baslik%% için teşekkürler.

Ayrıca yazılarınıza yapılan otomatik yorumlar, sitenizde yorum panelinizden ayarladıgınız yüzdeye göre, yazılarınız başkalrı tarafından okundukça otomatik yapılacaktır..

BU YÖNTEM İLE İNDEX ALMAYAN SİTENİZ KALMAYACAK... 3 SİTEMDE DE AYNI YÖNTEMİ DENEDİM. VE AYNI SONUCU ALDIM...

Bir başka ipucu ile görüşmek üzere... Kendinize iyi bakın dostlar...

http://s3.dosya.tc/server10/vlfc6d/yorumbotu.rar.html burdan indirin..kendi ftpmden indirdim.farklı ip ile atıyor %80 farklı ip

Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim

AKILLARDA SORU İŞARETİ BIRAKMAYI SEVMEM...

EN SON SICAK SICAK

Hocam ben şimdi botu kurdum. Siteyede özgün bir yazıda girdim az önce. Şimdi google gibi getir yapmama gerek varmı ? Yoksa yorumlar yapıldıktan sonramı google gibi getir yapayım ?

EDİT:

Yazıyı yayınladıktan sonra botla siteye ortalama 15 yorum yaptım. Yorumlardan sonra wmt'dan google gibi getir yaptım ve sonuç:

İndex aldı almasına ama siteye eklediğim konuları indexlemiyor. Anasayfayı indexliyor sadece.