david67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
paylaşımınız için teşekkürler.sitelerimdeki en büyük sorun index sorunuydu.en kısa sürede deneyeceğim...
Şuan index alma durumum hala devam ediyor Deneyenler konuya yazarsa yorum alma sıklıgına göre index hızı alma durumunun etkisini google'ın yorumlara verdiği önemi görmemiz açısından önemlidir.Zaten google yorumlara önem vermektedir..En azından bunu bir daha görmüş olursunuz.Bende etkisini gösterdi...

cwlerde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Denemek istiyorum ama wp-Yorumcu hiç duymadım, bu yorumcu eklentisi ilerde sıkıntı falan çıkarmaz demi hocam
Hocam merhaba, aşırı kullanım spama neden olabilir..Herşeyin fazlası zarar.Zaten konuda da belirttim..
Fakat farklı ip adresleri ile kaydediyor(bazılarında aynı iip adresi olabiliyor) Farklı isim farklı yorum, farklı ip adresi... Yorum atma sıklıgını abartmamanızda fayda var.
Bu yüzden kullanmak ve denemek isteyen arkadaşlar, yorum atma özelliğini aşırı kullanmamasını tavsiye ederim.Kullanımlar sorumlulugunuzdadır.

Ben, bugün etkisine bir kez daha şahit olduğum, ve işinize yarayacagını düşündüğüm bu durumu sizlere de açıklamakta fayda gördüm...
Böyle şeyleri saklamayı, gizlemeyi veya sadece bu yöntemi ben kullanayım demeyi uygun görmediğim için yararlanacaksajk beraber faydalanalım diye düşündüğüm için sizlere de açıklamayı uygun gördüm...Denemek isteyen deneyebilir.