Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Psd to css icin 80tl kabul ettim. Daha sonra da yapmadım doğru. Yapamadım yani. O konuda müşteri haklı ama benim yapamama nedenim emeğin bu kadar ucuz olması. Bu yani.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bak şimdi ne yazmışsın 80 tl iş alıyorsun müşteriden sonra emeklerim bukadar ucuz olmaz diyerekten işi yapmıyorsun. İnsanlar sana nasıl güvenecek? Sen önce aldığın işi yapmamışsın sana güvenip nasıl 3 5 bin tl'lik iş verebilir insanlar?

Bak bu sektör pis bir sektör. Tutunmak istiyosan önce sürüneceksin belki biraz, isim yaptıktan sonra işin kaliteliyse kaymağını yemeye başlarsın. Ben bu işte iyiyim 2 saate yaparım yok 3 saate kodlarım falan büyük firmalar bu sözlere bakmaz. 300 500tl lik iş yaparsın o sözlere. Büyük iş almak için önce kendini kanıtlaman gerek. Sektöre girmişsin güzel bi yazılım yap madem çok iyisin, yıldız film scripti gibi bir script çıkar mesela dizi scripti yok piyasada, wordpress'ten senin scripte geçiş işlemide olsun bunuda ek ücretle yap. Scriptini Google sevsin az isim yap sonrası kendiliğinden gelir.

Diğer türlü iş alacaksın sonra yok efendim emeğimin karşılığı bu olmaz deyip işi bırakacaksın adamına denk gelirsen ekmek yedirmez sana ticaret anlayışını kavraman lazım önce, yanlış anlama beni. Çoğu büyük insan 30 40 70 tl lik işler yaparak yürüdü büyüdü.

Selametle.