Kazanç sistemleri çok farklı fakat yazdığınız gibi %1 yada %10 olarak nitelemek çok yanlış olur. Telekomnet herşeyden önce Tüekiyedeki en yaygın ağa ve satış potansiyeline sahip olduğundan bahsettiğiniz farazi oranlara artı olarak %25 lik extra kazanç sağlar bu rakamda networkteki kariyer basamağına göre dağılır. Ben bu işe bazıları gibi saadet zinciri gözüyle bakmıyorum. Bizzat Piyasada çıkıp çatır çatır sözleşme yapıyorum ve paramı kazanıyorum. Benimde alt ekibim var ve ekibimde asla bu işe saadet zinciri olarak bakmazlar. Hepsi sözleşmelerini yapar parasını kazanır. Ben 3-5 kişi bulurum onlar onlar çalışsın bende bişiler kazanır yatarım mantığı asla yoktur bu kazanç modelinde
İşte şimdi konu ticaretten çıktı. Zira elektrik firması size %1 kazanç veriyor iken sözleşme başına, siz nasıl oluyorda ekstra %25 veriyorsunuz? Cepten vermektir bu. Bunun mantıklı bir açıklaması var mı başka türlü? Bu %25 nereden geliyor bu aldığınız giriş paralarından. Ve sisteme giriş olmazsa sisteminiz çöker. Firmalar bunu duyarsa sisteminiz çöker. Ticarette sağlıklı ilerleyebilmeniz için kar paylaşımı yapılması gerekiyor, gökten paylaşım değil.
Konu bayilik sisteminden network marketing sistemine döndü. İyi bir satış stratejisi.
Bu sistem de patlayınca aynı diğerlerinde olduğu gibi o zaman tekrar konuşuruz