ShadowsTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
istediğiniz yere istediğinizi şikayet edebilme hakkına sahipsiniz.
karalama mı dersiniz, uyarı mı dersiniz, işkembe mi dersiniz ne derseniz diyebilirsiniz
ben bu işe girip büyük umutlar bekleyen kişileri uyarmak istedim.

sadece şunu demek istiyorum KANDIRILMAYIN!!!

yoksa banane arkadaş 5000 lirada versen 1000 tanede bayilik ürün vs alsan benim cebime giren çıkan yok.

ama insanların hayallerini umutlarını sömürerek para kazanan haklarını yiyen insanlara gıcığım.

ve bunu söylediğim için CEZA vereceklerse hiç durmasın yönetim
Bende Tam olarak bundan bahsediyordum TEŞEKKÜRLER. Klavye teröristliği yapmaya gerek yok. Arayın beni yada numaranızı yollayın üşenmeden herkeze anlatabilirim SİZE de

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:53:02 -->-> Daha önceki mesaj 13:46:24 --

DJ_JuNiOuR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu baltalamak gibi olmasın ama arkadaşlar bu sistemlerden bayilik almışlar. Kendi komisyonlarından size de pay vererek sözde alt bayilik sistemi getirmişler. Arayın bu firmaların hepsinin kesin olarak hiçbirinin olaydan haberi yoktur. Satışları kendi üzerlerinden geçiyor yani.

Bu sisteme alt bayilik denmez yanlız. Artı olarakta kanunen ceza alma durumunuz var şikayet halinde. O kısmı da şöyle açıklayayım; mevcut firmaların alt bayi olayından haberi olmadığı için öğrenirler ise sözleşmeniz fes olur. Alt bayilerinde para aldılar benden nasıl olur diye şikayet eder. Firmada benim haberim yok diye seni şikayet eder.

Benim merak ettiğim kısım elektrik komisyon oranı %1 ee şirket pay alıyor, sen alıyorsun, arada daha aracı kaç tane varsa o alıyor, sonra onun nesini paylaşıcaksın. Sigorta zaten %10 acente kazanır. Sen onun altındasın bu arkadaşta onun altında nasıl para kazanacaklar bu işten
Kazanç sistemleri çok farklı fakat yazdığınız gibi %1 yada %10 olarak nitelemek çok yanlış olur. Telekomnet herşeyden önce Tüekiyedeki en yaygın ağa ve satış potansiyeline sahip olduğundan bahsettiğiniz farazi oranlara artı olarak %25 lik extra kazanç sağlar bu rakamda networkteki kariyer basamağına göre dağılır. Ben bu işe bazıları gibi saadet zinciri gözüyle bakmıyorum. Bizzat Piyasada çıkıp çatır çatır sözleşme yapıyorum ve paramı kazanıyorum. Benimde alt ekibim var ve ekibimde asla bu işe saadet zinciri olarak bakmazlar. Hepsi sözleşmelerini yapar parasını kazanır. Ben 3-5 kişi bulurum onlar onlar çalışsın bende bişiler kazanır yatarım mantığı asla yoktur bu kazanç modelinde