Merhaba arkadaşlar,
Adsense işlerini tamamen bırakacağım için elimdeki herşeyi elden çıkarıyorum.
Diğer ilanlarımada bakın;
-
Dekorasyon Sitesi ( Yeni acilmis )
-
Balik avi Teknikleri Sitesi
-
Ingilizce Forex Makaleleri Sitesi
-
Almanca Dekorasyon Sitesi - 3 adet kaliteli domain - SATILDI >>>Adsense gelirli Hollandaca sac sitesi Bu sitede Amazon iş ortaklığı ve Adsense ile ikili yerden kazanç elde etmeniz mümkündür.
Sitede toplam 84 makale bulunmaktadır. Bunların 45 adeti çevirmen tarafından Türkçe'den Almanca'ya çevirtilmiş ve 250TL sadece bu makalelere ödenmiştir. Geriye kalan makaleleri çeviri yöntemi ile oluşturdum. Ve bu çeviri yöntemini büyük ihtimalde forumda da kimse henüz bilmiyordur. ( Google çeviri veya ingilizce çeviri değildir ). Bu yöntemi alan kişiyede vereceğim bu şekilde siteye rahatlıkla bolca özgün makale üretebileceksiniz... İsterseniz yeni sitelerinizde de kullanabileceksiniz. Anlaşıliabilirlik oranı %80 oranındadır. Okuyan kişi rahatça anlamaktadır bu makaleleri...
Sitedeki makalelerde de anahtar kelimelerde amazon ortaklık lınkinizi vermeniz yeterlidir. Örneğin ahşap masa diye aratan kişi o ürünü satın almak için aratıyordur. Sitenizi bulduktan sonra verdiğiniz amazon linki ile oradan satın almasına
teşvik etmiş olursunuz. Beraberinde Adsense TBM oranıda oldukça yüksek bir kategoridir
Buradan gelen tiklamalarda oldukca doygundur. Örnegin bugün 1 tika 1,60TRY verdi =).
Siteye 150-200 konu daha girerseniz size tatmin edici bir dönüs saglayacaktir. 1 hafta önceden yaklasik 15 backlink insa ettim onlar oturunca hitleride biraz yükselecektir.
Site adresi : PM isteyiniz. ( Herkese PM göndermeyebilirim.)
Site için istenen fiyat: 350TRY>>>250TRY indirilmistir...
Sitenin aylık getirisi: 5-10TRY
Sitenin açılış tarihi: 1 yil 2 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Almanca- ev esyalari, dekorasyon önerileri
Günlük hit sayısı: 10-15-20 hit
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 sosyal medya )
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm icerik satiliktir.
Hosting dahil midir: Bir süre idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress + Sahifa Temasi ( Premium ücretli tema)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok.