Hocam hatlar çalışmıyor diye birşey yok. size sıfır açılmamış hat yolladım. aynı hatlardan kendim taktım sorunsuz çalıştı. aynıgün başka sattığım arkadaşa yazıp sordum sorunsuz kullanıyor. önceki sattığım arkadaşlara tekrar sordum sorunsuz kullanıyor. bir tek sorun sizde çıktı. her mesajınıza tak diye cevap veriyorum zaten çözüm üretmeye çalışıyorum bunu buraya yazmanız çok saçma olmuş. 1-2 gün müddet verin çözüm bulamazsak ona göre işlem yaparız. ayrıca ben bu hatlardan toplu alarak firmalara satıyorum fakat üç beş kalıncada onları burdan satışa koyuyorum bir tek sıkıntı sizde çıktı dediğim gibi çözücez birşekilde çözemezsek bakarız çaresine sıkıntı olmaz
yasal olarak bir sakıncası yok ukraynadaki hatlar pasaportsuz kimlik vs. alınıyor. normal hat gibi çalışıyor. yani turkcell hattı gibi bu hattı taktınız arama vs yapıyosunuz biryerden mesaj gelecekse mesaj geliyor kod giriyorsunuz vs. hepsi normal şekilde çalışıyor hatta zaten whatsappta mesajda gelmez numarayı yazınca direk onaylar.
fakat şuan satışı durdurdum bir arkadaşda sorun çıktı onu çözene kadar satış yapmayacağım çözeyim hemen sizinle ilgilenirim.
hocam sizden cözüm gelmediği için mesajı buraya attım

. Fakat size son yolladğım fotoğraftada gördünüz ki hatla ilgili bir problem var cunki kullanıcı bu işlem icin uygun degil diyor.
Ben ters birşey söylemedim sadece sorun olduğunu söyledim bunda darılacak gücenecek birşey yok hocam yanlış anlamayın lütfen